Going on: Othello

WILD FRIDAY NIGHT!
haha, tar det mest lugnt med fina vänner, blir mc donkan sen, men just nu så är det othello som gäller! N är det min tur att spela för den förra matchen avslutades precis, och jag ska nu möta (trumvirvel) André :D
Jag vet att detta inlägget var totalt onödigt och egentligen skulle jag bara låta bli, men vafan, jag var uttråkad mellan matcherna. vänta er fler onödiga inlägg! För jag vet att alla sitter spikade och väntar på ett inlägg ska komma? dream on honey

puss!


Spågumman!

Hola!
Idag har jag nu varit hos en spågumma, tänker inte berätta vad hon sa för alla för det är ändå anska personligt, men det mesta kändes skönt och höra. Jag är lite splittad i frågan om jag tror på sånt, för jag är en sån som faktiskt tror på andar osv lite så, men samtidigt har jag alltid ett kritiskt tänkande. Så ja, men det var iallafall väldigt kul. Tycker man ska göra det alla någon gång, men dock kan man säga att man inte vill veta för mycket.
Mormor bjöd mig på det, vilket jag uppskattar!

Sitter nu hemma hos lucas ( som vanligt ) hihu, vet inte vad som kommer hända idag, men malin och andre är på väg.

Nu till en annan sak, vad fan ska jag ha på mig på fotograferingen på söndag? vadvadvadvad? nej usch nä, nu känns det sådär igen, att jag inte har några kläder. Måste hem imorgon och ta en ordentlig titt i garderoben, det ska liksom inte vara för uppklätt men ändå fint. Svårt och extrema i-landsproblem :(


Fullständigt onödig bildpå ett tarot kort, med tanke på spådomen idag!
Hörs senare! puss


Dagens outfit i dålia bilder.

Hej och hå!
Här kommer två snabba bilder på dagens outfit.



Idag ska jag till spågumman! Fy vad roligt, och läskigt, men först ska jag hem till mormor och hjälpa henne med hennes dator. Hörs senare!
pusspuss

Åska och dunder!

Usch vad det åskar ute, Jag tycker dock det är rätt mysigt. Men jag måste gåt ill bussen om 10 min, och då får det gärna ha slutat tycker jag :)
Ska in och sitta barnvakt, hoppas jag hinner sluta innan 20.30 så ja hinner till bion med baby, harry potter! 8.)
Nu ska jag fixa till mig lite, kan inte gå ut såhära, och det blir ingen dagens outfit bild förrän senare ikväll när ja faktiskt bytat kläder, om jag hinner det! :P

pusspuss!

w o w = worlds or worst of worldcraft?

Blä på det i vilken fall som.
Pojkarna har spelat det en hel del ikväll och jag är en uttråkad flicka nu. Men vi har haft rätt mysigt och dem har inte gjort det hela kvällen!
Är splittad nu, jag ör glad men samtidgt smått deppig, trött men samtidigt rastlös, ja osv osv. Imorgon blir det att sitta barnvakt. Hoppas att det inte blir för länge för annars ska jag och baby se på bio imorgonkväll!

Jag älskar min fina jonathan, ingen annan! Min fina fina jonathan.
Jag vet att jag beter mig som en 12 åring, men så är det.
Hoppas vi går hem snart, känner mig somnig, och vill se two and a half men!

Kanske hörs senare, men förmodligen inte, utan imorgon! :)
Min dator fuckar sig med virus också :(



Favoritpojkarna<3

Dagens outfit! :)

Ja vet, blir lite så nu med en gårdagens och en dagens outfit efter varandra, men whatever! :)


Diadem: Indiskan
Örhängen & halsband: Glitter
T-shirt: Mango
Jeans: Gina Tricot
Sedan har jag mina nya tygskor till, lite såhär "lugn" outfit på något sätt. Och enligt lucas " ett kajsa anka stil med diademet!" jassådu?

Gårdagens outfit!


Kofta: Bik bok
Tröja: Gina Tricot
Shorts: Zara
Halsband: Glitter

Blev av köpen! :)

Gårdagens köp!

Lite av köpen!
Löjligt att det kan göra en så glad som det gör mig att veta att nya saker väntar på en :)

Skor:



Toppar:



Jeans





Smått och gott :


Sen handla ja lite underkläder och så, men känner att det behöver ni ju inte riktigt se :)
Hihu

pusspuss

Nu kommer lite gårdagens!

Igår var en härlig dag med shopping, kompisar och mys. Hade aldrig tillgång till en dator, så det blir lite "gårdagens" nu.
Gårdagens bilder:

Sur tjej? nej, det var bara svårt att hålla ögonen öppna i det ljuset :)

Fina shoppingkompisen!

Heels on the road

Det blev en del, brände hela lönen.

Bilder på köpen kommer! 

Idag kom lönen, och imorgon bränns dem!

Fick en liten lön denna månaden iofs, men min bror ska chippa in med lite extra plus att någon kompis är skyldig mig lite, allt ska inte brännas imorgon för lite ska sparas till att kunna underhållas till slutet av lovet nu ( fast ja sitter ju barnvakt så jag får lite pengar med jämna mellanrum). I vilket fall som så möter jag malin vid jäersro imorgonbitti klockan 10.30, sen börjar vi där och drar oss sen sakta men säkert igenom varje affär till entré. Här ska det spenderas pengar! Och självklart kommer ni få se köpen imorgon eller iallafall någon dag, men jag kan tänka mig några skor, två par jeans, smink, tunikor, linnen , kostor smycken, ja, you name it!
Däremot är det nog dags att lägga sig nu för jag kommer i vilketfall som ändå inte få sova ut inatt, imorgon natt då jävlar!
Saknar jonathan, hur kan jag göra det redan? jag vet, löjligt, men jag gör det iallafall.


jag och malin till höger på bilden, gammal bild vilken man märker med malins lugg!
puss på er!

och en massa klagande?

Tänkte egentligen lägga upp bilder från igår men hittade inga som var det minsta kul. Jag spenderade några timmar hos mormor där jag bytte om, åt pizza och åt jordgubbar. Sedan blev det fest hos Wande, så ni kanske kan räkna ut att inatt har jag nästan inte sovit ett skit, och jobbat hela dagen har jag, dessutom riktigt ont i ryggen och nacken :( nu ska jag inte klaga utan säga:
JAG HAR SEMESTER NU! :D
Nu sitter ja här och gör ingeting alls, ska snart läsa veckorevyn och Solo, yey, sen blir det nog sova rätt länge. Hoppas jonathan kommer hit, vill inleda semestern med att sova hela dagen imorgon tillsammans med han!


Gårdagens outfit:

Hörs senare, pusspuss! <3


ingen rubrik?

Jag vill ha åtanke åt att jag ville lägga in bilderna från igår redan igårkväll men kunde inte, dö lång historia som jag inte pallar dra.
Nu sitter jag och ska till jobbet, jättetrött är jag. Hoppas att ni får en bra dag så hörs vi ikväll! :D

Streeeeessssssssss!

Gud, nu sitter jag här och hinner bara precis skriva några ord, min mormor är nere och väntar på mig, skulle bara springa upp och hämta lite kläder samt cider osv inför ikv, ska nämligen på fest (in,ut flyttningsfest något?) ikväll och har precis slutat jobbet, mycket ska hinnas göras. Har inte satt på mig något annat än jobbkläderna än idag, så dagens outfit bild får ni senare inatt när jag kommit hem från festen, så länge jag inte är alldelles för trött :)
Imorgon är det sista dagen på jobbet innan semestern, WIE!

Så nu måste jag verkligen rusa, men eftersom jag är så tråkig så gör jag det klassiska, lägger ut en liten video från serien v.ä.n.n.e.r, världens världens bästa serie!



<font size="5"> Pusspuss! </font>

bilden är från barnvaktandet igår! :)

Dagens must have!

Riktigt sugen på att köpa en blazer/kavaj. Kan bli så jäkla stilrent om man sedan har ett par fina klackar till och korta shorts om vädert passar, och någon typiskt baströja under, och sen lite accenssoarer! yumie
Hittade denna på Chicy.se ( har sett den i två veckor och dregglat varje gång ) dock är den vit, och ska jag köpa en för 1000 kronor vill jag helst att den ska vara grå med rosa foder, så som stina lee köpte en av.


http://www.chicy.se/shop/

Nu ska jag gå och lägga mig snart, läsa lite på internet först och sedan ringa älskling och säga godnatt, men gissar på att detta blir godnatt till bloggen iallafall! Sov gott och puss puss

Dagens outfit.

Idag blev det en riktigt sån Hm Outfit, alla kläderna utom underkläderna är från Hm, men det tänkte jag ju inte på när jag valde dem och det spelar ingen roll heller för den delen.
Bytte snabbt om från jobbtröjjan när jag satt barnvakt innan, hade packat med mig kläder nämligen!


Pussssss!

Trött tjej


Bilden är på en dötrött tjej i morse!
Jobbade mellan 10 - 21, först på funhouse mellan10-18 sedan satt jag barnvakt efter det.
Rätt trött nu, men baby kommer in tio över elva och lämnar min dator och lite så, han måste ju smaka mina cupcakes plus att jag saknar han så :( usch, jobbigt att sakna någon så mycket efter bara en dag.
Nu tar jag en snabb titt ut och sitter sedan bänkad framför datorn tills pappa ska gå och lägga sig, efter det sitter jag nog bänkade framför teven tills jonathan kommer! wie

pusspuss

Cupcakes!

Hejhopp :) Idag blev det cupcakes för hela slanten, dö mysigt! Jag och josefin har gjort tre satser vaniljmuffins och sedan gjort två olika typer av frostings. Sjukt goda blev dem, dock väldigt väldigt mättande! So much sugar






Lots of fun!
Nu kommer jag inte ha tillgång till dator förrän imorgonkväll antagligen, om ens då "/ Så ni får ha det fint, pusspuss!

Dagens outfit!

Blev en dagens outfit ändå, för jag hittade lite kläder hemma hos jonathan som jag hade här.
Det blev:
Leggins, samt shorts från Hm. ( förra året är shortsen köpte men tror att de fortfarande säljs)
T-shirt från Vero moda
Skärp från Gina tricot.

Försökte ta en outfit bild men idag gick det bara inte, likadant är det med mitt hår, jobbigt med sånna dagar!

7
Josefin är nu påväg hit för att hämta mig, vi ska baka cupcakes! yes
pusspuss sålänge!


Godmorgon!

Godmorgon godmorgon. Klockan är nu 15.17 och jag vaknade för bara en liten stund sedan, känns jobbigt att nästan förlorat en hel dag, men samtidigt underbart att få sova. Ligger här och gör inte speciellt mycket, är bara dötrött på min design och känner att jag vill ha förändring Dessutom är jag nu döhungig och väntar på att baby ska göra en stor mumsig tortilla till mig (A)
Idag blir det nog ingen dagens outfit bild för har samma på mig som igår, blir lite konstigt det här när man sover hemma hos baby. Och imorgon blir det jobb igen, inget jag känner för. Men bara tre dagars jobb kvar innan ledighet! yeeah
Förrsesten om det är någon som vet var man köper "V.ä.n.n.e.r spelet" ? såg att någon hade lagt ut en annons på tradera men det auktionen  var redan avslutad :( sparade tom bilder för att se om man kunde läsa märket. Jag hade gett guld för det spelet!



Vi hörs senare! <3

Misha bartons döfina "blogg"

Döroligt att läsa, videoinlägg med jämna mellanrum och mycket kul att titta på. Gick in där idag för lite inspiration med hittade ingen direkt då hennes senaste outfits inte var så fina. Men hur kan man inte avguda henne? Henner ursnygga look och fina karaktärsroller på duken, yepp, me like!


Gud måste ha lagt ner lite extra tid på henne!


http://mischabarton.celebuzz.com/fashion/ !
Med det avslutar jag och ska nu lägga mig och titta vänner och sedan somna in i en djup sömn, älskling sitter och spelar dator, men det gör inget nu för då får jag ändå hela sängen för mig själv till jag somnar. Men av någon konstig anledning håller jag mig ändå på ena halvan i sängen, vet inte om det är för att jag är van vid att han sover bredvid mig eller för att jag själv har en sån liten säng, jag vet att ni är dö intresserade och nu sitter och antecknardetta för fullt!
Men sov gott alla fina, så hörs vi imorgon!
Peace&lover / jenn

Hårförlängning samt dagens outfit!

Idag satte jag i hårförläning i hået igen, fast denna gången med klämmor.
Tnäker itne riskera att göra så mot mitt hår igen. Har nu använt mig av massa metoder, weaving ( bäst av de andra tre iallafall) lim och microringar. Skulle verkligen inte rekomendera de två sista, FYFAN, vad jag ångrade mig. men iallafall, nu ska vi inte tänka på det. Klämmor blir nog bra. Fast just nu passar de inte riktigt ihop än, håret är jättetrakt och har inte hunnit bli "personligt" eller hur man säger, det blir ju som ens eget efter hur man sköter det.
Iallafall, dagens outfit blev midjekjol från Hm, rosa t-shirt från Gina och ett halsband från glitter :)




Godmorgon!

Godmorgon! Nu ska jag gå om fem minuter till bussen, jonathan ska egentligen följa mig men han sover som en stock. Förjävlig ser jag ut också, känner mig riktigt ofräsh, måste hem och duscha samt byta kläder efter jag suttit barnvakt. Barnen överlever nog att jag är såhär iallafall.
Nej, nu ska jag ge "väcka jonathan scenariot" en sista chans! Hörs efter jag varit hemma och fixat mig! pusspuss


Sötnosen håller en scrap-book där hon klistrat in massa "jennifer klistermärken". Dö gulligt tyckte jag det var.

Sortering med kategorier

Sitter och försöker få rätt på kategorierna. Vill ha rätt många sen när bloggdesignen ska göras så när den designen är klar behöver jag inte ge mig in och klydda för mycket sen.
Dock kommer jag nog ha några kategorier med inte så mycket i, men jag har något i åtanke

Just ni nehöver ni inte ens bry er om kategorierna, för allting är huller om buller, orkar ändå inte fixa mer nu så jag får ge mig på det imorgonkväll istället.

Nu måste  jag sova, annars kommer jag inte upp imorgonbitti!
sov gott, pusspuss

Dagens inspiration


Bilder kommer från min outfit.se och tjejen som har outfitten heter Linn Ulvklo, och blev veckans outfit för några veckor sedan. Tummen upp till tjejen, jag gillar stilen!
Sitter nu hemma hos jonathan igen efter en ganska lugn dag, ska ta bussen elva imorgonbitti för att sedan sitta barnvakt, sedan återvänder jag nog till landet igen efter jag hämtat lite nya kläder.
Nu ska jag fortsätta titta runt på internet och ta det lugnt. puss puss!

Spice it up!



Vi sitter i samma rum och nördar osss, haha.
Har man inte gjort mycket på dan så!

Hörs nog senare igen! pusspuss

Saker att se fram emot!

Imorgon och på fredag blir det att sitta barnvakt, likaså på lördag, och på lördag söndag blir det funhouse också, men sen jobbar jag bara måndag och sen blir det tre veckors semester innan skolan börjar! Blir stan och shoppa sönder med sara en dag, och förmodligen någon dag med Shaz och dem också. SKa bli så roligt, ser fram emot det med hela själen, och då är jag fullständigt ärlig! Sen den 2:a Augusti blir det att fota, bokade in tiden idag, också roligt! Och förhoppningsvis fixar "Candis" min design också!
Alltså en hel del kul saker att tänka på när dagen är svart!



Poker hemma hos rikard!

Idag blev det mys med poker hemma hos rikard. Kanske skulle på fest men kände inte för det så detta var perfekt, vi gjorde något, jag träffade lite folk och satt inte bara hemma, men jag gjorde ändå inget såsom festa eller liknande. Dömysigt! Vann nästan pokern, kom näst-först, så det får räknas som bra jobbat ändå tycker jag! :)


Fotade mycket men blev aldrig någon bra bild på någon, så denna räcker tycker jag! :D

Dagens jennifer!




Kör på svart och vit och flätor idag! :)
Nu måste jag genast rusa, hörs senare!

Ny design coming

Så jävla irriterad på allt det här med min design att göra. Så jag har bestämt mig för att betala någon som kan göra det åt mig istället! Tänkte mig i rosa och vit precis som alltid, men inläggen ska vara vita och runt om ska det rosa och vita smälta in på något fint sätt, stor bild på mig i menyn och menyn ska se helt annorlunda ut.
Många ideer men detta kommer nog inte bli av förrän jag varit och blivit fotad på model lab. Ser fram emot det ( bortsätt från att jag bränner för mycket pengar ) Har liksom dessutom nästan lyckats övertala jonathan, så jag hoppas att det blir någon bra bild på oss två också, hihu, sen dessutom med fina vännerna!
Nu ska jag ut en stund och sedan blir det nog städa rummet, duscha och fixa mig så smått.


Gammal random bild tagen i mitt rum.

Bilder från igårkväll!

Vi åkte hem till shaz och tog lite drinkar där med henne och kristoffer, Mysig kväll, med prat ,spel osv.
Lite bilder





Jobb & pojken! <3

Jobbat idag såklart, men denna dagen slutade med stor irritation, kommer nog få höra av chefen nästa gång jag jobbar, suck.
Iallafall mötte älskling mig på jobbet, har ätit och lite så, och nu sitter vi bara och gör absolut nada vid våra datorer.
Ska snart duscha och lite senare beger vi oss mot shaz place!




hörs senare!
puss


Torka?

Känner att jag varit väldigt seg med uppdateringen! Lovar att det ska bli bättring med det. Just nu är det en sådan period att inget direkt värt att skriva om händer, jobbar, umgås med kompisar, jobbar & umgås med kompisar. Inget direkt jätteintressant!
Idag blir det iallafall att hitta på något med Shazie, får se vad det blir, bio, bowling,cafe resturang? ja vi får se helt enkelt.
Har några ganska ointressanta bilder från helgen som jag tänkte lägga ut bara för att det ska bli något lite ifrån min vardag!


Shaz på jobbet!:)

mee



Dacke när vi varit och badat, därav utseendet!

Nu ska jag ta det lite lugnt och get ready! pusspusss

Liten lista!


Så många mål, så få år att leva!

Så många mål, så få år att leva.

Idag sa jonathan en av de finaste komplimanger jag hört på länge.
" jag beundrar dig Jennifer, du ger dig aldrig och det kommer verkligen bli något av dig"
så jävla fint!

Idag har varit en allmänt tuff dag, på familjefronten mestadels men jag är även trött, jag ska verkligen kämpa för att få denna helgen ledig.

Men, med tanke på rubriken. Det är så mycket jag vill göra i mitt liv och jag känner att jag inte gör tillräckligt! jag vet att jag precis fyllt 17 år, men ändå önskar jag att jag var på ett helt annat ställe än var jag är just nu.
Närmsta målen just nu är nog att klara Ib med bra betyg, kanske åka till oxford university på ett lov för en extra kurs ( shaz gjorde detta, dock kostar det 20.000 för 4 dagar, så lets see about that), Sen vill jag ha ett namn som folk känner till av en bra anledning, och att min åsikt betyder något.
Det finns ungefär 600 mål till, men ingenting jag orkar dra upp här.

Nu ska jag fortsätta surfa runt och titta på vänner, vill inte sova även om jag är jättetrött, inte likt mig.



Lots of lovE!


Något att jobba för!

Hejhopp! Sitter här med mina gorgeous jobbkläder och sitter barnvakt! :)
Jobbat sedan tio imorse, men känns ändå helt okej! Känns som med tanke på att 99% av pengarna går till shopping så är det värt besväret!

Btw så ringde någon återigen från en sån fotostudio och fråga om jag ville ha hela det där köret med gratis make up och gratis fotografering och sen bara köpa bilderna om jag vill. Funderar på det starkt denna gången, men får se hur det blir! :)


Snygg tjej nu när jag sitter barnvakt i jobbkläderna!

Ha det så bra sålänge! :) pusspuss

Bluebox.se!

Bluebox verkar vara ett sånt ställe där man bara går in för att kolla, men det slutar med att man har hela affären. Inget man egentligen behöver, men så mycket smått och kul. Dem lipbalm jag visade för att tag sedan finns där :)
 
Dagens roliga upptäckter:

Isshotglasen: Absolut ingen ny uppfinning men fortfarande en kul grej!


Tolvpack 115:-


Mammaboken: Dösöt box med jättemysig design, ungefär som en scrap book med lite hjälp :)
150:-



Happiness in a bag!

Baglady

Baglady har något med sig som lockar mig. Deras förklaring till namnet, deras reklambilder, deras smycken, tummen upp säger jag! (y)
Sofie ifrån " sofies mode" la ut några bilder därifrån, och det fanns blandat mellan färgstarkt och naturligt!
Nästa tur inom stan ska denna affär besökas!
I malmö finns det en affär en liten bit i från filmstaden.








På hemsidan hittar man dock inte speciellt mycket i dessa färger, mest i silver. Därför en butik ska besökas istället!
www.baglady.se

Dior


Dior summer collection

Hade man varit lite rikare så hade pengarna gott till denna rosa klänning från diors summer collection, tyvärr verkar det som att dem inte har någon officiell webshop och som alla vet är sverige och det här med märkesaffärer ingen stor hit!



Det här med sotade ögon?

Sotade ögon kan vara gorgeous i många många fall, men lika ofta kan det bli aldelles fel och för mörkt.Många bloggare lägger ut många bilder steg för steg, och jag älskar detta!
Men en video är om möjligt ännu bättre.

Detta är självklart inte min video eftersom jag tillhör den delen som lyckas kanske 2 av 10 gånger.
Tyckte sminkningen ifrån denna videon blev jättefint, men däremot verkar det som att man behöver lägga till lite i sminkväskan. Lite nya penslar kanske?


Kändisar i sotat



Kalas för Gideon och mys med dackebus!

Idag fyllde jonathans bror 9 år, så det blev att fira honom. Efter det kom mamma och hämta mig och vi stack med dacke till arriesjön. Där badade vi med honom en hel del, samt tog en mysig promenad, har massa foton från arriesjön men självklart dog min kamera igen när jag höll på att lägga in bilderna, men jag hann lägga in bilderna från kalaset! Lägger in en eller två. :)

Nu ska jag fortsätta att titta på kläder på internet :) Ska ju dessutom beställa Iphone skalet!


ööööe, haha <3 men enda bilden på mig idag!

Födelsedagsbarnet!

man, jag längtar till lönen!

Längtar isönder mig tills lönen, hittar bara mer och mer som jag vill ha.
Ska nog ta tre dagar eller något i stan med lite olika sällskap + en del från internet!


£22.00 från asos.
Tänkte köpa liknande armband eller iallafall lite nya stora armband och sen måste jag handla lite nya basic linnen.
mums!

Sitter hemma hos lucas nu med älskling, tittar på vänner. Så nu ska jag krypa ner under en filt och bara slappna av, för nu har jag två lediga dagar som jag verkligen behöver!
Dock vill jag inte vara ledig på måndag, för det är dem sista dagarna på denna lönen, och som sagt, vill ju shoppa!

Pusspuss


tredje gången gilt, ett dygn försenat inlägg!

Asså jag är seg med uppdateringen ibland men jag stressar fram och tillbaka 24/7 känns det som, så jag hinner inte riktigt. Har iallafall två lediga dagar nu! SOOOOOOVA
Igår skyndade jag mig direkt ifrån jobbet till lucas, skulle bli sagan om ringen maraton! men så blev det inte. Drog iväg på fest istället, hade grymt kul, även om vi kom lite senare när folk började bege sig smått.
Men kvällen slutade med att jag körde buss med toalettringen, och jag vaknade imorse efter två timmars slmn och en extrem bakfylla och skulle gå till jobbet, INTE OKEJ!
Hade iallafall en massa bilder på kameran, så tänkte dela med mig lite!










the host<3 fina jullan. och ni som inte förstår, detta var en maskeradfest!

Inget direkt intressant att meddela ._.

har inget för mig alls, men nu ska jag vidare till baby, kommer inte hinna vara där många timmar, men saknar malin,lucas och älskling så klart man åker ändå.
Håller på att leka med designen fram och tillbaka, får se hur det blir nr den är klar, men den blir nog inte klar på någon vecka, vet inte riktigt hur jag vill ha den nämligen.


Hörs kanske senare, puss!

Ett framtida måste i min garderob!

Kjol från chicy.se.
En helt underbar och väldigt enkel kjol från chicy som ska införskaffas som fort lönen kommer, har tittat på det ett tag men inte förräns idag har jag fastnat för den av någon konstig anledning. Det är dessutom rea på chicy så det kostar bara 159 kronor! yey!


Dock skulle jag nog använt svarta stilrena pumps till!
Pusspuss

Dagens outfit

Kom precis hem från jobbet, inte hinner jag göra mycket, för nu ska jag vidare till barnpassningen. Men jag hann iallafall byta om! :)




Linne/tunika: Woops (två år sedan)
Jeans: Dr Demin (stuk) dock fick jag byta till mig dem av malin! :)

Nu ska jag äta något, hörs senare! pusspuss

AAAAAAAAAAHGRRGRGR!

Har UTBROTT på min f*cking blogg just nu, seriöst, håller på med sånna ENKLA J*VLA DESIGN SAKER och min JUST min funkar inte allt på, har kollat alla designa din blogg osv, alla färger blir fel, hur jag än gör, så alltså, det ska INTE se ut såhära. ska ge mig på det imorgon igen, är bara döirriterad nu.

Sov gott,pusspuss!
(ursäkta utbrotten)

Bästa bion just nu?

Varit på bio två gånger denna  veckan, bio nummer ett var Ice age 3D och bio nummer två var Drag me to hell. Tänkte skriva lite snabbt om dem och vad jag tyckte, dock kan man verkligen inte jämnföra dem då det är helt olika filmer.

Ice age 3 ,3D - det våras för dinosaurierna.


Ice age fantast som jag är tyckte jag den var dö rolig. Något som alltid kan få en på bättre humör, en fantastisk film helt enkelt. Men sen är det ju så att första filmerna är nästa alltid bäst. Ettan var nog lite bättre än denna men inte ligger den långt före alltså! och trean var mycket bättre än tvåan. Sid och hans syn på livet är helt underbar, och ibland önskar jag att jag kunde vara som honom, se allting som så lätt och inte tänka på alla konsekvenser!
3-4 av 5 stjärnor eller toasters eller vad man säger!

Drag me to hell
Sån jobbig text i början, men jag vill inte titta längre in i trailern så jag hoppas att den är okej helt enkelt.

Filmen och den gamla damen skrämde mig otroligt mycket, och just nu när jag bara skriver om den blir jag jätterädd. men sen o andra sidan är jag äldigt lättskrämd och väldigt mesig av mig.
Själva handlingen var okej, men mycket effekter och vissa scener var oehört B-film aktikt.
Jag kan inte riktigt bedömma den, i skrämsel 5 av 5. ( mest för att jag blir jättelätt rädd och det är mycket sånna "hoppa upp i stolen effekter")
Men själv filmen får nog bara 2.5-3 av 5.

Var högljudd under båda filmerna, på Ice age skrattade jag jättemycket och på drag me to hell skrek jag :(

To many shoes to handle!


Jag blir galen på det hära, det finns för mycket skor i världen helt enkelt! Speöar ingen roll hur många man köper, det finns ändå fler att dreggla över!

Denna månaden har jag bestämt mig för att min lön från funhouse, alltså den "riktiga" lönen som kommer den 27:e ska spenderas på en investering i garderoben, någon eller några nya skor, toppar, en väska kanske, lite smycken osv. Sen får jag ju Iphonen den 31juli också.
Sen får jag leva på pengarna jag får från barnpassningen till mat,cigg allmän underhållning, får helt enkelt hoppas att det räcker. Sen får jag sluta vara mr.big shot och bjuda alla för jag måste ha så det räcker till mig.

kommer dock inte få en alls stor lön ifrån funhouse denna månaden, har ju bara jobbat två veckor när det är dags för lönen. Ska försöka kämpa och ta på mig så många dagar som möjligt nu denna veckan och nästa och sen ska jag försöka fixa semester dem tre sista veckorna på "sommarlovet". Har ju inte haft lov på ett helt år om man räknar bort peace and love! Börjar ju själv skolan snart igen, och ingen lätt linje heller.

Hörs senare, pusspuss!

Begravning och annat förhinder

Jag vet att jag inte bloggade på hela dagen igår, men jag tyckte att det speöade ändå ingen roll. Jag var på begravning igår och det var hemskt jobbigt, jonathans farfar Willy r.i.p.
Vill inte skriva så mycket mer om det faktiskt.
Iallafall stack vi till t.g.i friday's efteråt och det tyckte jag var jöttekul att det kommit till sverige, maten var URGOD och det var gratis påfyllning på drickan, sen fanns det milkshakes och sådant fint, så jag är helnöjd över att lite amerikansk kultur kommer hit! :)

På kväööen blev det lucas och ta det lugnt!

OCH SJÄLVKLART FUNKAR INTE MIN KAMERA NU NÄR JAG SKA LÄGGA UT BILDER, DEN ÄR DÖD :( blä, lägger ut lite senare!

Nu ska lille jag dra ut till fina älskling (L)

Skönt att man är ledig imorgon, men kommer bli en jobbuig och sorlig dag.
Får iallafall träffa baby och förmodligen kära malin.

Idag är jag så trött att jag inte ens orkat ta på mig någon outfit, blev samma jeans som jobbet och bara en stor mysig tröja, har inte fixat håret heller, för nej, idag har jag inte fixat mig alls. Folk får älska mig som jag är när jag är värst idag! hihu.

Hörs sen, pusspuss!

Nu har jag min typ av kvällsnerlugning

Just nu sitter jag med en vattenmelon som ska käkas, en stort glas vatten som ska drickas och bodylotion samt f.r.i.e.n.d.s.

Ska försöka sova nu,pusss!


Trött tjej!

Förlåt för den tröga uppdatering, men oandra sidan, who cares?
Har jobbat hela dagen lång tills nu 00.30. Först jobbade jag på jägersros amarican days där jag sålde glass osv, sen vidare till barnpassningen.
Inte mycket mer att säga än att jag är DÖtrött och ledsen över att jag ska jobba igen imorgon, så just nu är jag ganska depp faktiskt.



jag åt sockervadd som ni kanske ser! hihu!

Hår accensoarer från asos!

Själv älskar jag håraccensoarer, "hippieband" blommor, rosetter och you name it! Det finns en hel del olika fina på asos.com där de ksoar mellan 40-300 kronor.


Lite exempel!
pusspuss

Mysig kväll med älskling

Jättemysig kväll med fina älskling, förrätt, huvudrätt och efterrätt på jensens, SUPERGOTT, och vi båda två var jättehungriga.

 
 

Nu ska vi krypa ner i sängen med popcorn, saft, choklad och titta på vänner och tranformers 2!
pusspuss!

Nu sticker vi vidare :)

Nu ska jag och baby sticka till Jensens Böhus, där vi resarverat bord, skönt!
Sen sover hjärtat här hemma.


Outfiten :)

hörs senare, pusspuss!

Kom in på IB!

yeah!
Glömde berätta att jag fick brev hem i går där det stod att jag kom in på ib, malmö borgar skola!
Börjar den 17 augusti, så ja - ib here I come!

Nu ska jag baby och lucas sticka till terollkonan och bada, sen blir det kanske mysig resturang osv med baby ikväll!
puuuuuuuuuuss!


Åter igen, en dag försenat blogginlägg :)

Igår var det en ganska lugn dag men det blev aldrig någon ledig stund så jag hann i stort sätt inte blogga, hände mycket saker dock. Kul och hemska :(

Var på jobb, där det i början inte var något att göra, så det blev att prova nya kameran ._.

Soov hos baby på natten, sen skjutsades jag av rikard till vellinge och jobbade 10-18

Såg en otroligt hemsk sak när jag gick ut från jobbet, jag hör en moped komma jättesnabbt, sedan hinner jag inte tänka mycket förrän jag ser mopeden krocka med en annan bil och flyger all värödens väg. Återigen utan att hinna tänka springer jag fram till den skadade, förmofligen brutet ben, skador på armarna då det blöder jättemycket osv osv. Hjäömen var av med tror ändå att den hjälpt. Fick hjälpa till och säga adressen till ambulansen osv, sen stack jag hem. Vid det lagret var det redan minst tio personer runt om honom, och det är bara synd om killen att alla är runt om honom, såg ambulansen komma när vi stack, så jag hoppas allt gick bra med honom!
När jag sedan gick från bilen kände jag att jag själv var i chocktillstånd och händerna skakade!

Sedan kom malin och jens hem till mig, och tittade på när jag fixade mig i stort sätt, skulle bsetämma bio också!
Det blev Ice age 3 - det våras för dinosaurierna, 3D. Jätterolig film, ÄLSKAR ICE AGE!


Jens och malin



3D brillorna på! :)

Sen stack vi hem till baby och lucas och tog det lungt, somnade under filmen, och sedan bar det hem till baby för att sova! :)

Dagens Outfit:

Blomma i håret: Hm
Tunika/linne: Gina tricot
Halsband: Pilgrim
Väska: Friis&company
Jeans: Hm som jag själv trashat med hål vid knäna


Pusspuss!

Lite födelsedags bilder :)

Har ju redan haft kalaset för släkten osv, men nu har vi firat med mina brödrar, min mamma och älskade jonathan.
Jag fick en ny kamera och minneskort av mamma och bror Johnny, och den nya sommarparfymen escada av jesper. Lovely!

Lite bilder, lägg märke till det slitna utseendet, haha.


Mamma sa, "lets pose"





Paefymen och kameran i bakgrunden, en dålig bild, but who the hell cares?

Dackebus som har blivit så stor!

Iphone 3Gs, pimpas?

Av min kära pappa ska jag få den nya Iphone 3Gs i födelsedagspresent, alla apples produkter är underbara och otroligt bra, och Iphonen är ju imponernade, undra hur den nya kommer bli? Designen är ju fräsh och stilren, men rosa älskare som jag är har jag suttit och letat efter stilrena Iphone skal, finns en hel hög tydligen .Ska iallafall gå och  köpa den med pappa den 31 Juli när den kommer ut ( datumet uppskjutet :( ) som en födelsedagspresent!

Goldstriker International kommer att börja producera två typer av skal till den kommande iPhone 3G. Båda skalen kommer att vara i guld men skillnaden är att det ena skalet kommer att ha en täckt Apple logotyp med 53 diamanter. De kommer kosta nätta $787 respektive $1970 för de som vill lyxa till det lite.


Sen finns det ju lite enklare varianter som jag nog kommer satsa på då jag inte har dem pengarna, haha.
tex:


Och sedan något som hade varit smart för mig är ett skyddskal i silikon, som också finns i rosa :


It's my birthday!

Sitter hemma hos min mamma nu och gör inte så mycket. Idag är det min födelsedag och om någon timme kommer baby hit ( sov hos han inatt men stack hit sen) och så ska vi fira! :) Har inte mycket att säga just nu och vill intelägga ut några bilder på hur jag ser ut nu (haha) så jag lägger ut en bild på mig och våran fina älskade dackebus! Iallafall något som livar upp inlägget lite.
hörs! pusspuss



RSS 2.0