Välkommen hem Dacke! :)

Dagen började såklart med att jag och jonathan blev väckta av pappa och fråga när vi skulle åka. Jag hade försovit mig en timme på grund av sommartiden som ( blond som jag är ) jag hade glömt att ställa om.
Sen bar det av till Kågeröd för att hämta hem gullegrisen.
Allting gick jättebra, han gnällde bara i början.
Nu är jag hemma hos mamma alltså och myser med honom, kollar lite film osv. Har varit ute tre gånger redan, de två första gångerna bar vi bara ut han så han skulle få rasta av sig lite och såntdära, men tredje gången tog vi med honom lite längre bort ( dock bara typ 20 meter från huset ), han var jätteduktig, följde efter oss hela tiden trots att vi hade han lös.
Han kommer nog bli en jättefin träningshund och bästa vän, redan kär i honom!

Lite bilder från en underbar dag ( från min sida, ni kanske anser det lite ointressant )
Han ser dock mycket större ut på bilderna än i verkligeheten!



På promenad! <3


Feber och en shopoholics bekännelser




Igår blev det ut och äta med pappsen och Tikk tillsammans med älskling, sen såg jag och jottatan "En shopoholics bekännelser" lite smått löjlig men underhållande film! Dock tror jag att poängen i filmen är att shoppa inte är allt, men själv blev man bara mer sugen!
En bra början på helgen, men kvällen blev värre, låg vaken hela natten med nästan 40 graders feber och usch vilken jobbig natt!
Idag har det varit att chilla med baby hemma, kolla film osv och försöka friskna till!
Imorgon blir det att hämta Dakota, spännande! Äntligen få hem den lilla vovven!

Förövrigt är det earth hour om 22 minuter, lite smått spännande!

Mycket jobb, liten skillnad



Hållt på med bloggens design i ungefär fyra timmar nu eller något, och mycket skillnad ( fin skillnad speciellt) blev det inte.
Helt ny när det gäller allt med koder och grejjer, men tänkte att jag ville fixa designen innan jag skrev första inlägget. Men första inlägget fick bli om jobbet med designen istället. Jag vet inte hur mycket jag kämpat, förstår inte hur folk klarar det, beundransvärt & omöjligt!

Idag har jag i vilket fall som ( innan dessa låååååånga timmar ) varit i stan med flickorna, köpte jeans, diadem, ny fondation, klämmor och strumpor. Josefin hittade också riktigt fina grejer, likaså de andra.
Efter det umgicks jag med älskling, men vi gjorde inte så mycket.

Nu ska jag återgå till det omöjliga uppdraget att fixa designen, sen ska jag försöka sova. Kommer sova hela dagen imorgon, för jag gissar att jag kommer vara uppe minst några timmar till.

Nu var isen bruten!



RSS 2.0