DOLLYBLOND!

guuuuud, jag hann inte mer än gå in på bloggen i tre minuter innan min mätare av inspiration var maxad. och min avundsjuka med såklart. Fick helt plötsligt ångest och tänkte "vafan hände med mig?" jag behöver nya kläder! Men med en resa bokad till spanien i sommar i tre veckor, en resa till prag framför sig, ingen inkomst och en massa festsug så är det svårt att få ihop pengar till kläder. Men jag ska ju inte påstå att jag inte har några kläder, bara det att jag har ett extremt sug efter mer. Vilken tjej, vilken stil, vilket utseende! helt underbart säger jag bara.

www.dollyblond.se

Temakväll poker?

Som ni kanske förstått by now så tycker jag poker är riktigt kul, det var en stor stor del av jullovet med vännerna och det är något jag spelar varje dag online, lite småkul sådära. I vilket fall somhelst tänkte jag ha en mysig pokerkväll hemma hos mig när min kära pappa åker iväg till thailand, och somvanligt ska jag alltid överdriva i tankarna. Tänkte blanda välkomsdrinkar med "spader drinkpinnar" i, kanske baka cupcakes med olika symboler på? (spader ruter hjärter klöver) och lite sådant mysigt, jag sitter och spekulerar förfullt alltså! fy vad kul det skulle varit om jag verkligen fick ihop en mysig kväll, som sedan var kul för dem/oss som åkt ut redan tidigt, för det kan ju ta sitt lilla tag!
Och om alla lägger in 200 kronor var i potten så blir det ju ändå en hel del vinstpengar! :)
Hmmm, blondinen fortsätter spekulera för fullt!


dagennsss

eftersom jag sitter här hemma och är smått irriterad och uttråkad på livet lägger jag ut en dagens outfit bild, mest för att om nu galina skulle råka se det att hon har något att klaga över! (hon tycker nämligen att jag har två helt olika personligheter, eller hont ycker det verkar så, får lite panik, har jag det? är jag annorlunda på internet och i min vanliga umgängeskrets än vad jag är mot folket i skolan osv? klart jag är lite annorlunda så är det alltid, men är jag typ scitzooo? kan inte ens stava till det ordet haha, nej nu kom jag of topic ). anyway, har inte varit ute mer idag än när jag var på bion med såhär såg iallafall outfiten ut.


jeansleggins från gina tricot, instoppad löst linne som hittade långt bak i garderoben och en fin klassisk kavaj över det. Har inte sminkat mig speciellt mycket idag, ytters lite maskara och duttat på lite svagt med rött läppstift.

Poosss


Snabba cash!

Klockan har inte hunnit bli så mycket än denna härliga lördag, men jag har hunnit med att se snabba cash på bio med pappa min och hans fru. Filmen var faktiskt helt okej för att vara svensk men just nu är jag en smula deprimerad, den effekten hade filmen på mig! Brukar alltid få en sådan positiv inställning av bio, men inte idag inte! Vad som händer ikväll vet jag inte, många förslag men de mesta innehåller "ta det lugnt" faktorer och själv är jag ganska sugen på festande eller liknande. Men o andra sidan, kanske hade varit bra för mig att stanna hemma och ta det lugnt, ladda upp inför skolveckan och nästa helg för då blir det danmark för hela slanten! Vi får se vart kvällen leder mig, men nu är det att gå och göra tea som står högst på listan!

sisisi


Igår var det ut och äta med Galina som gällde, såhär såg jag ut för kvällen. mest för att jag vet att ni antecknar för fullt.

En kopp med ambition tack!

Dessa söndagar alltså:(
dem är menade att vara deprimnerande, man vet att en hel vecka är framför sig och man har alltid saker att plugga på söndagar.
Ingen lust att plugga över huvutaget, men whats ya gonna do? jag behöver ta några shottar ambition känner jag!
posss


magaluf, magaluf?

Okej, nytt försök på sommarsemester, drar förmodligen med ett gäng tjejer, inget är spikat än men jag skulle gissa att ifall det blir så blir det i juli någonting.
Men där är hundra saker som ska fixas innan, vart ska vi, vilka ska med, hur mycket pengar kommer jag ha att spendera? Frågorna är många somvanligt, men en sak är säkert, vi åker till ett soligt fest/ungdoms område, såsom ibiza, magaluf eller kos! nu jävlar


magaluf

SOCKERSUUUG!

fyfan skulle jag vilja säga, mamma har övertalat mig att försöka äta lite lchf mat mest för att jag ska må bättre osv, alltså inget socker,sötningsmedel,ris,pasta,potatis,rotfrukter osv osv, vilket som är helt okej så länge jag får äta ost, vilket jag får i stora mängder ;)
Men ikväll har pojkarna varit här, dem återkommer snart igen för att sova här, de drog och skulle kolla läget på en lokalfest men eftersom jag är helt ofixad så tänkte jag att jag skulle skita i det, i vilket fall som, här satt dem och drack coca, åt chips, choklad mm, HUR LÄTT TROR NI DET ÄR?
Usch vilket sockersug! men absolut mest längtar jag efter cupcakes, tror jag ska unna mig det nästa helg, för saknar att baka dem också;)


jag menar hur gott ser inte detta ut? jag dör lite inombords!

Skönt med fredag imorgon!

Jag måste vara världens största humörbergochdalbana ibland alltså, går fråna att känna den där härliga känslan" amen det mesta känns ändå okej nu," och så tänker jag på massa fint och posetivt. Men sedan tre sekunder senare får jag utbrott och känner mig för rastlös på livet för att ingenting händer,och efter det känner jag mig deppig och orkar inte någonting. Hm? fel på mig, kanske!
Sov inte en blund igår natt så ska bli riktigt skönt att göra det ikväll faktiskt, träningsverk så det smäller om det i benen sedan idrotten idag, men det är bra, visar att det lönat sig att träna!
Förövrigt har jag tvättat idag, men inte så många tvättar som jag hade tänkt hinna på de fyra timmarna, somnade nämligen och lade alltså inte in ny tvätt eller byta tvätt eller vad man nu ska säga, ajja, blir väl att boka en ny tid.

Nu ska jag sova en underbar sömn förhoppningsvis, puss!


En trött och tea-speedad tjej i morse efter 0,000 timmars sömn, så korkat av mig egentligen, men kunde inte somna! :(

Those who criticize our generation forget who raised it.



Min fina bror!

Tänkte skriva ett inlägg om poker och började skriva ".... men jag har poker i blodet också, men kära bror spelade ett tag och gjorde riktigt bra ifrån sig" och sen bestämde jag mig för att söka på han. Hur många länkar kom upp som helst och jag måste säga att jag aldrig var medveten om att han hade gått så långt och spelat som mycket och så bra. Blev riktigt stolt och var tvungen att skriva ett sms och berätta att jag var det.
Här är några av sakerna jag hittade på internet:





Så roligt att kunna hitta så mycket om sin bror på internet, det är inte alla som kan det. Johnny är en av de jag verkligen ser upp till, dels för att han alltid ställer upp, och dels för att han gått sin egen väg. Han har haft många gupp på vägen och ändå lyckats. Hans spelar inte just nu då ett stort gupp kom och jag bryr mig inte om han någonsin börjar igen, för det han åstadkommit är mer än vad jag kommer genom hela livet i poker, även om jag tycker det är riktigt roligt och lyckas på de där omgångarna hemma med kompisar (vann 16 av 18 gånger under jullovet) så kommer jag aldrig bli i närheten av honom!
Nu har jag skrytit färdigt om min bror!

poooooooooooossssssss


Nystädat rum!

Än sålänge håller schemat ;) Rummet är storstädat, tränade igår, gjort skolupgifter osv, men det har liksom bara gått två dagar så vi får helt enkelt hoppas på att det fortsätter hålla. Jag har tom bokat tvätttid tills på tosdag och ska åka ut till landet och få mattehjälp imorgon!

Annars är något jag verkligen vill ha just nu saker som doftljus, rökelser, ansiktsmasker och liknande för att dra upp på mysfaktorn lite. Just nu går jag bara runt i stora hellokitty inomhus/mys skor (som jag fick i julklapp denna julen, vet inte varför min pappa fått för sig att jag gillar hellokitty, men dem är söta och otroligt varma och mysiga), en lång oversize t-shirt, håret i ananasfrisyr och hotpants eller mjukisbyxor, inget direkt glamoröst! haha

Annars så är det dags för mig att plugga nu igen, så puss på er!


Det får helt enkelt bära eller brista!

jaha, nu sitter man här, sista dagen på ett härligt jullov och deppar inför att skolan börjar imorgon. Att förra terminen var följd av tragedier, saknad och liknande är inget nytt, vilket som också påverkade mitt skolarbete väldigt mycket, och denna terminen ska jag gå in med hoppet att höja alla mina betyg så jag åtminstone bli hyfsat nöjd med mig själv, men detta är ju lättare sagt än gjort med veckor fyllda av prov, inlämningar, uppsatser, spanskläxor osv, usch :(
Men för att inte det var nog måste jag börja jobba igen, om jag då inte hittar något annat spännande kommer jag nog fråga på fh och jag kan börja jobba där igen, och sedan jobba varannan helg, man måste ju ha pengar till sommarkul sen, och det finns en massa planer, roadtrip, p&l festivalen igen, semester med kusinen och kanske grekland med malin & juicy? Dessutom vill jag hoppa fallskärm och kunna sommarshoppa, så ja, jag måste helt enkelt jobba!
Det kommer bli myckt slit plus jobbande och barnpassning, men det är ju inte bara tråkigt som händer detta halvår inte! Många vänner fyller 18 år, ska till prag i april/maj med fint folk från skolan och festa fem dagar i rad och det blir säkerligen en hel del mys och festande som går att klämma in på någon kant!

Hur pusselbitarna ska gå ihop denna terminen vet jag inte, men det får helt enkelt bära eller brista, och hoppet är att på skolavslutningsdagen till sommarlovet ska jag känna med gott samvete att jag har 10 helt underbara veckor framför mig!




RSS 2.0