Mums

Idag var lille jag ute med en väldigt söt tjej vid namn galina i stan, blev bara lite smått och gott, pärlörhängen, rött läppstift, strumbyxor och lack till julklapparna, ni vet son man bränner och sedan stämplar? mysigt, men börjar inse hur mycket julen kommer kosta mig och jag vet inte om jag har pengarna! haha, all the drama!
Så nu ska jag bära rött läppstift ngn dag snart, inte gjort det förut.

Nu blir det att skriva önskelista och kolla på nelly.com efter nyårklänning som inte skadar plånboken för bad. PUSS! <3

Lite favoritlåtar just nuu,

Låtar jag tycker om att lyssna på just nu:

Sanna Nielsen - empty room
Melissa Horn - lät du henne komma närmre
Erik Hassle - Hurtful
Ken ring - nu måste vi dra
Christina Aguilera -  Cant hold us down
Abba - Does your mother know



Trött så att ögonen svider

Hej&hå, känner mig duktig nu när jag gjort läxorna tills imorgon (har säkert missat ngt, men har gjort en del iallafall) är så trött just nu, blir nog att sova snart! Funderar på att göra en önskelista, det är ju alltid kul, och sedan funderar jag på att börja tänka på vilka jag ska ge julklapp till och vad jag kan ge. Ju äldre jag blir ju ner förstår jag varför julen anses som stressig, men jag älskar den ändå! och traditioner är underbart!
Jag vill iallafall ha jullov, nu är det tre veckor kvar, man får helt enkelt kämpa sig igenom!

Nu ska jag ta en tur ut! pusss

En massa ångest, för mycket måsten och för lite tid!

Usch, jag har inte ens tid att sitta här och skriva egentligen, har en massa saker som måste göras, en massa i del hela också men framförallt i skolan. De flesta har det just nu, är väl medveten om det, precis som att jag är medveten om att jag har mig själv att skylla lite grand, varit sjuk hela förra veckan, så jag har missat jättemycket, och jag kunde ha pluggat mer hela terminen, måste skärpa mig, ska bli en punkt på nyårslöftets lista! Så nu har jag kommit till den gränsen att jag inte kommer undan med något längre utan måste göra vad som måste göras, på listan denna veckan är

(v) Spanskprov på tre kapitel som jag inte kan ett skit av (svag i spanska, inte mitt favoritämne direkt!
(v) Biologiprov, vad mer behövs säga där?
(v) Svenskredovisning om medeltiden
(v)Labrapport Kemi (som jag inte ens vet vilken dag den ska lämnas in)
(v) Idrottsarbete (som jag inte ens vet vad det handlar om eftersom jag inte varit där)
(v)Spanskläxor, biologi,fysik,matte och svenskläxor.
ja, och listan fortsätter, sen är det sitta barnvakt, städa rummet och hela det köret som måste göras också! blä, tycker så synd om mig själv!

Annars har helgen varit härlig, ångrar lite att jag drack som jag gjorde igår eftersom nu måste jag plugga en massa skit bakfull (tog tabletterna "bakis" tyckte dock inte dem hjälpte! Lite dåliga mobilbilder från helgen kommer sen, nu ska jag försöka sätta igång hjärnan och get started!
Pusss


Julklappar!

Godmorgon! eller ja, klockan är ju 14.42 så godmorgon kanske jag inte ska säga. Nu har jag frisknat till rejält och är fit for fight! Dock ingen lust alls att plugga, men vad ska man göra?
Anyway, jag älskar julklappar, både att få dem och att ge dem, jag älskar att slå in dem, älskar julklappslistor, ja ni förstår principen. Men det är lite skillnad detta året, detta året har jag betyyydligt mycket mindre att spendera på julklappar jämfört med förra året, förra året la jag säkert ner 6000-7000 kronor på att handla julklappar, och då handlade jag inte ens till kompisar. Så hur detta ska gå till har jag ingen aning om, är lite nervös över det faktiskt, och folk verkar ju redan köpa sina, jag tänkte vänta till studiebridraget (eller lönen, jag och pappa har gjort en deal, jag får studiebidraget av han när han får sin lön, sen när studiebidraget faktiskt kommer så tar han det) och då är jag en av de dumma som jagar julklappar sista dagarna innan jul, men ja, jag är en korkad konsument!

Nu är det iallafall julpysslat här hemma, och jag har tänkt att skriva en lite önskelista idag, sen kanske jag ska ut till landet och umgås med en liten pojke som jag kallar Calleballegay.

Nu ska vi se om jag pluggar, annars kommer jag sitta på söndagkväll i panikångest!
Pusss

Cupcakes som bakades för två veckor sedan.

Jag kommer bli "hon där och sina cupcakes". Kommer inte få man och barn eller karriär, utan cupcakes kommer bli my thing, precis som folk är "hatlady" eller jam ni fattar poängen. Ska nog önska mig massa smått och gott i julklapp, lite olika glasyrer,formar, färger, ja ni förstår poängen! ;)
Här är dem jag bakade senast, om jag inte minns fel så tror jag att jag har lagt upp bilder på fler cupcakes under kategorin "gjort med kärlek".


mumsiga och enkla! :)


Lycklig tjej med nya stövlar! :)

Jag har varit hemma och varit sjuk i tre dagar nu, segt och deprimerande! Men idag lös min pappa upp min dag när han sa att han kunde betala mina väldigt önskade stövlar! Letat i år och dar (känns det som) efter ett par over-knee boots i mocca, som inte har någon klack eller har endast låg klack!
En söt liten tjej i klassen hade dessa och har dregglat över dem sedan dess, nu är dem mina iallafall, och jag är helnöjd!

Störig sladd som är med på bilderna :(
Iallafall Köpta på Zara för 1795:-

Nu ska jag försöka friskna till lite ytterligare och ligga och titta på Joey!
puss!


Thats the way it is!

Japp, jag slutade "blogga". Hade ingen lust för fem öre och jag kände mig så ointressant (vilket jag inte förnekar att jag är, haha)
Men i vilket fall som helst, jag tyckte jättemycket om att blogga, mest för min egen skull, och dels för att jag tyckte om att se att jag faktiskt hade läsare (även om jag är medveten om att 5 av mina 6 läsare var mina nära vänner, som bara vill få mig att känna mig omtyckt , tack för det, ni är fina! ;)
Iallafall har jag bestämt mig för att börja så smått igen, ska försöka göra det för att jag tycker det är kul (vad är poängen annars)
Satt och läste bloggar igår och gick in på min blogg, kom ihåg hur kul jag tyckte det var när jag skrev inläggen jag skrev osv,Men när jag sedan skulle logga in och tänkte skriva ett inlägg (typ det jag skriver nu tänkte jag skriva, haha) och insåg att jag inte ens kom ihåg hur man loggade in, satt i typ en timme och letade, googlade tom (jag lovar, ni hittar det på senast sökta på googla på min dator "hur man loggar in på blogg.se) tyvärr fanns det inget där som hjälpte mig. men efter en stund till insåg jag att anledningen att jag
inte hittade det var för att inloggningen vad avstängd under gårnatten. Guess the joke's on me!
Så japp, jag är tillbaka, och nu har jag ingen läsare alls eftersom jag varit frånvarande så länge, antar att jag får ringa mina trogna läsare (läs; mina fina nära vänner)och säga att jag bloggar igen, haha!

Så om du läst detta, fler inlägg kommer nog (lovar inget, för som ni märker, i'm not to be trusted!)
PUUUUSSS PÅ ER!



RSS 2.0