Dödstrött utan trötta ögon.

       
                                         .

Återigen håller jag på att leka lite med designen till bloggen osv, inte det lättaste men rätt roligt faktiskt.
Men det jobbiga är att så fort jag börjar kan jag inte sluta, så ögonen svider lite.
Borde igentligen gå och lägga mig nu, men varken vill eller tror att jag kan somna.
Imorgon ska jag upp klockan sex, för att duscha, göra pannkakor till älskling och sen ta bussen till vellinge för att passa dacke.

Funderar på att börjar på f u n house igen,men usch jag vill inte, men jag känner ett stort behöv av nya klänningar, ett par nya jeans, några nya toppar mm. blöh! :(

Idag läste jag också om allt som ska skickas in till länstyrelsen innan jag kan börja övningköra, så nu börjar den delen också, jag lovar att säga till när jag ska ut och köra, så ni alla kan hålla er inne!
Nu ska jag kolla lite tv, röka, kanske äta ngt och sen får vi se om jag går och lägger mig eller försöker hålla mig uppe ._.

Ha det bra, massa pussar!

14/4-09

Idag har allt det vanliga från vardagen dratt igång igen, och alla ( dock inte jag ) har börjat skolan och sina jobb igen.
Själv var jag uppe till 03.30 inatt somvanligt och vaknade inte från sent idag.
När baby var på thaiboxning fixade jag mysig mat ( kycklingfilé, potatiskrocketter, bearnesås <- kan ej stava, samt grekisk sallad med fetaost och hela köret) jag var också duktig och städade lägenheten. dammsuga och torkade golven gjorde jag t.o.m.

Men nu är det så att jag är lite smått ledsen, för så här är det,
jag brukar alltid kolla runt på olika kennlar till den rasen som ligger närmst hjärtat - chihuahuan, och där finns en kennel som är den absoluta favoriten, cassmelitas heter dem, jag älskar alla hundarna och hela hennes sätt att driva uppfödningen, plus att Agneta cassmer ( hon som äger den ) är nog den mest seriösa och insatta kvinnan inom chihuahua aveln jag vet. Iallafall jag har en favorit hund där som jag alltid sagt att jag skulle vilja ha en kull efter, han kallas andy och är det finaste mina ögon sett tror jag. Jag går trogivet in på hemsidan varje dag för att se om ngt nytt har hänt med han eller med kenneln överhuvudtaget, eftersom hemsidan uppdateras regelbundet.
iallafall så igår såg jagf att lilla andy ska hyras ut på foder, och ångrar jag med hela min själ att jag inte jobbade vidare och hyrde en lägenhet själv, tänk att kunna ha andy i sin närhet, :( med en söt röst frågade jag mamma om hon kunde tänka sig att han han på foder, och jag skulle såklart betalat alla kostnader och tagit hand om allt, men hon sa stark nä eftersom vi precis skaffat en hund.
Så lite får man ju sörja, usch ja..
Kolla hennes hemsida,ni kan inte göra annat än älska det!  www.cassmelitas.se

Många varma kramar / jennifer

Påskhelgen!

Har inte skrivit på hela påskhelgen, så tänkte dra det lite snabbt nu.
På påskafton blev det först leta ägg hemma hos älskling, mysa lite med dem där och sedan körde dem mig hem till mamma. Hemma hos mamma blev det mycket mys med mumsig mat och även där leta påskägg, fick jättestort ägg, lovely!
Mycket gos med dacke också såklart.
Efter hjärtat varit hos farmor kom han sedan hem till osss och firade lite.
Senare mot kvällen blev det först lite tv, kortspel osv hemma hos lyc, och efter det körde perran med nya körkortet mig och baby in till malmö, därifrån stack vi sen till svedala för att festa. Efter en kväll samt natts av festande så blev vi körda på moppar (!) i en kall natt hem till baby, där vi sedan sov.
Härlig påskafton  måste jag påstå.

Igår, ( söndag ) blev det hem till aggespagge som fyllde år på fest.
Likadant där blev det en härlig kväll med mycket vänner.
Det händer mycket var man än åker men man kan inte dra hela historierna ju.

Idag blir det förmodligen bio med baby och sen börjar ju skolan för dem.

Har några bilder från mamma på påskafton
och några från förra helgens festande, lägger ut några få.

massa kärlek / jenn


Storebror johnny med dacke, lillebror jesper med hans ägg, jag med mitt och jonathans ägg & sedan baby.


jag och dackebabyyyy <3 han växer så det knakar.

Avsked och umgänge!

Igår åkte pappsen till Thailand, så nu har man lägenheten för sig själv i 4,5 veckor, nice!
Direkt efter pappa åkte igår kom kusin<3 Blev mest chilla, baka, spela kort och sånt mys hemma hos mig eftersom alla andra tvånga sig om att åka till stranden och frysa ._.
Idag efter natta åkt , åkte jag och baby till mamma och passa dacke. Fina vovven, älskar han så mycket, saknar han alltid, buhu.
Efter det mötte vi lite fintfolk/nördar ( :D ) på herrestorp, chillade där ett tag sen körde coola martin med nya körkortet och allt oss hem till lyc, åt lite och kollade scrubs, ( inte favvo serien direkt, men denna gången var det okej )

Mycket mer än så har inte hänt faktiskt.
Imorgon är det påskafton, först kommer påskharen till jottathan, sen blir det påskmiddag hos mamma och efter det får vi se var livet tar oss!

Ha det bra,puss! (L)
/jennn

Inte den finaste bilden och han räcker tungan!  8 ser jättestor ut på bilden jämfört med verkligheten dock!
Inte från idag och inte finaste bilden, men jag och dacke iaf!

Påskharen och myspys hos mallan!

Dagen började hemma hos hjärtat, gick ut med elvis och såntdära.
Sen skrev vi ett brev till " påskharen" vi skrev att vi ville ha lika fina ägg som förra året och att vi uppskatta det trots att vi var gamla.
jag älskar traditionerna. Nu när man blivit äldre och inte har några yngre syskon försvinner dem ju lätt, men här hemma hos jonathan är det ju fortfarande små gullungar, så här är allt kvar! lovely

Vi stack in till malmö och år på mc donalds, jamjam & sedan mötte vi upp pappa och handlade och förberedde med ett mat föråd. Pappa åker ju imorgon, borta i fyra och en halv vecka, me like såklart.
Efter det sov vi en liten stund och sedan bar det av till vellinge där rikard med det nya körkortet hämta upp oss.
Nästa station blev hem till malin, där var det gitarrmys med trända ljus och hade varit grillning innan vi kom. Blev även massa kortspel.

kom nyss hem till baby, och när vi kom hem låg det ett brev från påskharen med lite krasslig stil och en ägg knutet runt.
Där stod det en massa sött och roligt, påskharen ville att vi ska upp tidigt på lördag och leta efter hans gömma!
Skoj får man ha :)

nu ska jag gå och mysa lite med baby, puss på er alla!
 
                                                           

Glada nyheter & en utsliten jennan!

Asså jag suger på detta med uppdatering, helt seriöst, men spelar inte så stor roll egentligen. I fredags blev det grill och sånt myspys hemma hos joos, sen efter det var hon och jag mattaxi ( vilket jag varit hela helgen typ) och vi körde och handla från mcdonalds!
I lördags mådde jag skit pga den sena kvällen i kylan från fredagen, men drog ändå med folket till svedala på fest, kvällen blev lyckad!
Igår blev det american pie maraton hemma hos calleballe, mys det med!

Idag ringde min pappa mig och sa att han från ib, borgar hade ringt och sagt att det hade blivit fel, jag hade klarat ib provet vilket som känns härligt med stort H. Men dock är det rätt allvarligt att det var så, för pappa mejlade nämligen och fråga om man kunde göra om det mm, och då hade de rättat om det och jag hade visst klarat det. Antingen så är det ngt som har rättat riktigt fel, vilket som 'är ganska allvarligt, eller så har provet förväxlas med ngn annan, också hemskt ju!
Tänk då om någon blev glad helt i onödan och faktiskt inte kom in?
Sad, men glada nyheter för mig.

Idag blir det kanske bio igen, ( tredje gången på två veckor ) med lite folk, fast får se hur det blir.
Ha det så bra så länge, puss!


Onödig men härlig bild från i lördags!

Soligt väder och glada miner :)

Idag är det jäääättemysigt väder! Humöret blir lätt bättre, vilket som behövs lite just nu!
Fick brev från Ib igår, kom inte in :( klarade inte intagningsprovet i engelska, men jag klarade det skitbra i matte.
jag fattar inte? i vilken sjuk värld klarar jag matten men inte engleskan? jag har ju skitlätt för engelska jämfört med matten. Jag har högre betyg i engelska än i matte, wierd och äldigt tråkigt faktiskt. det kan ju vara så att jag har pratat för mycket engelska på sista tiden så att jag skriver lite för mycket som man pratar. Äh, jag vet inte, men det var lite depp faktiskt.
Dessutom fick jag deklarationspapper hem igår om restskatt på 1900 kronor, yeah? :(
great great great! som tur är har jag älskade jonathan som stöttar i vått och torrt!
Idag blir det nog bio med älskling, kanske med carl också, får se får se.
& i morgon snackas det om mysig grillning och sådant på ngt mysigt ställe om vädert håller i sig!

Nu ska jag iallafall gå och äta frukost och sedan hoppa in i duschen innan älskling kommer.
Ni får ha det så bra!

Uppe på calpe klippan!
Älskling och jag uppe på calpeklippan, kändes som att en skön sommabild behövdes!


RSS 2.0