Fördjupning i fotografering

Fyra böcker skrivna av Scott Elby om fotografering samt en bok om Photoshop av Eva Ansell är nu beställda! Jag tittar även på fotokurser men my personal belief är att man får mer valuta för pengarna om man, så gott det går, läser på mycket om grunderna själv och sedan väljer att börja fortsättningskurserna istället. En fotokurs kostar trots allt ca 2000 kronor.

Nu vill jag handla en mängd nya hjälpmedel till fotograferingen såklart, så som bländarskärm, blixt, kontrott, stativ & fler objektiv, men jag får nog lugna mig lite (kan vara kul att nämna att när jag beställde de 5 böckerna beställde jag också "Economista" av Pingis & Isabella Löwengrip som handlar om just detta med sparande).
 
 
 

Just a few days of summer

Hittar inte på speciellt mycket just nu skulle jag vilja påstå, men försöker ta tag i det. Passat en liten vovve, besökt min mamma & broder och varit på Leos Lekland med fina Elsa! ISO inställningarna var helt ur spår på min kamera, därav blev det väldigt få fina bilder, men kan ändå vara värt att läggas ut tycker jag!
 
Galli fyllde 21:
Dacke tyckte det var trevlig med besök:
Jepps:
 
GOD F DA** IT, alla bilder från Leos är för stora för att ladda upp. Hur ska jag lösa det, får klura på den.

Qualitytime with my angel

Idag fick jag äran att passa lilla Elsa medan Maria var på allsång och Johnny tittade fotboll i Vellinge. Vi åt mumsiga nuggets, tittade på Pippi, gick en runda, lekte på lekplatsen och sedan var det läggdags för den lilla glimten. Hon växer så man knappt kan tro det alltså. Hon är så fin mitt lilla gudbarn!
 
Hon ville ut och gå med sina bebisar, så så blev det!
Klädd som en gangster med kepsen på sne, sen hade faster satt på mig en pyjamas tröja, men lika glad var jag för det :)
Jag har det så bra att jag är omringar av lekplatser i min lilla by :)
Wiiiiiieeee :)
Suddig bild men en bild med total lycka kan inte diskrimineras!
Ingen är finare!
 
 
 
 
brrrrm brrmmmm
Lite välling och sedan läste vi 6 böcker innan läggdags!
Dacke var med också såklart!

Köpenhamn ZOO con mi familia

10.39 avgick tåget mot Copenhagen ZOO. Fina familjen var med, Johnny, Mamma, Elsa & Maria. Jättetrevlig dag hade vi och vädret var underbart. 
Fotande blev det givetvis! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Supertrevlig dag blev det! :)

Ny kamera

Ny kamera som införskaffades för någon dag sedan. Så nu är nästa mål att lära mig denna. Dessutom måste jag fixa photoshop igen.

Igår firades Paulin, Natali, Lewis & Willma ute i Paulin & Johans nya fina hus. Det blev mest en massa foto på alla fina barn!
 
Johnny och Elsa
Lewis!
 
Elsa fick glass!
Maria pausar lite från värmen ute i trädgården 
Paulin!
Selice vill i poolen, inte så lätt som man kan tro!
 
 


RSS 2.0