"Never be sad for what is over, just be glad that it was once yours."

Varning för ett seriöst inlägg:

Philip och jag flyttar ifrån varandra om en månad. Även om jag vet att det kommer lite av som en chock så är det sadly true. Hans känslor hade väl svalnat och jag känner att jag är väldigt ung och att binda sig till en kille så tidigt skrämmer mig egetnligen lite. Det är mycket jag vill göra innan jag settle down. Och sanningen är att jag har haft on and off again relationer sedan jag var tolv (dock bara två seriösa).
Jag ska inte ljuga, jag är jätteledsen över detta trots att jag kanske kan vara vuxen nog att acceptera hur han känner.
 
Philip är en fantastisk kille och jag har verkligen älskat honom väldigt väldigt mycket, vilket jag fortfarande gör så klart, men det var inte menat just nu. Kanske pga av vår ålder eller kanske av någon annan anledning.
och de brukar ju säga att om det är ment to be it will be. Men annars i ett annat liv kanske? 
 
Anledningen till att jag skriver allt detta här är för att jag inte orkar med tusen frågor osv. (Facebook i all ära men alla dessa hjärtan och frågetecken osv blir jobbiga i längden.
 

He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion




 
 
 
 
 
 

There's always a wild side to an innocent face


Cupcakes

Inte helt nöjd med dessa faktiskt. Bakade dem till Philips bror men fick göra det sent på kvällen dagen innan då jag var helt slut. En massa gick fel och tillsut fick jag nöja mig med dessa. jag spritsade inte på frostningen denna gången eftersom jag ville att det skulle se lite annorlunda ut. De säger ju att trixet är att få det att se lätt ut, detta tycker jag dock inte gäller när det kommer till cupcakes menjag lyckades med det iallafall ;)
 
 

The reason women don't play football is because 11 of them would never wear the same outfit in public.


We're so busy living our lives, so busy that we miss out of the beaty that surrounds us every day.


Födelsedagsfirande för "svärbrodern"

Lite av en överraskningsfest för Philips bror igår. Blev en himla massa både ätande och drickande, så precis som igår är jag även som en zombie idag! Men det är okej, fina stunder är mer värt än sömn och bakfylla är ett lågt pris att betala (oftast!).

En dag, kväll och natt av mysgit festande och ett prat med damen i Frankrike!

Var i skolan (det blir ju igår nu, shit, vad konstigt allt blir). Sedan var jag och lunchade med min kära far för att sedan åka till min fina, fina vän Galina. Det blev mest att dricka en hel del (notera en hel del) vin och mysa framfölr sex and the city (går aldrig fel). 
Har tyvärr inga bilder från ikväll, men det är väl egentligen inget som skulle fotas, ni har sett vinflaskor och ni har sett SATC (hoppas jag) men det betyder inte att det inte var mer än supertrevligt!

I vilket fall som, jättemysig kväll, pratade dessutom med mitt hjärta Milli som är i frankrike (över skype), bara längtar efter att få besöka henne!
Hon print-screenade så duktigt och bra med sin fot hon!
 
Jag mår ganska bra just nu, precis suttit och gosat med min bästa vän, dacke, och eftersom jag nu är glad vill jag bara hoppas att ni andra också är det!
 
Kram på er!

Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries.

 
En massa ärenden, inom trelleborg. En massa free time innan mina besök och funderar på att fota lite. Var på vårdcentralen imorse och tvättar och städar nu (sjuk hur stökigt det kan bli på en dag) så mycket jag hinner innan jag måste bege mig.
 
 

Det går framåt!

Efter 6 försök med macaronesen börjar det bli något. Men det är fortfarande en lång väg att gå! Smak: Vanilj


Att unna sig något

Unnat mig en flaska vin idag (heh, kolla storleken) eftersom jag städat hela lägenheten, bakat nästan okej "makroner" som det fult heter på svenska.
 
 
 

Planterare om och satte nya kryddväxter i mitt älskade växthus
mitt hjärta 

If


Inspiration

Min fina mamma har fått så fint hemma hos sig. Inredningen i hela lägenheten är så fin, allt är vitt (ÄLSKAR VITT) med inslag av grönt i vardagsrum och liknande. Det enda som kanske saknar lite smak är nog lillebrorens bachelor sovrum, hehe.

Nedan är bilder på hennes vackra sovrum och lite detaljer. Bilderna är tagna med mobilen så det blir inte riktigt rättvist visat, men inspiration är det iallafall. Vill bara grejja hemma, ganska sjukt, har redan tusen Ideer av var jag vill göra, ska försöka fråga mannen ikväll om det är något han skulle tänka sig att göra om lite, även om jag själv är nöjd med mycket i vårt lilla kyffe.
 
 



 
Och sedan lite bilder från vårt sovrum (som är taget med en systemkamera, tro mig hennes rum har sånna vackra detaljer som inte fångades rättvist på bilden).
 


Sådan mor sådan dotter? Vitt, vitt , vitt

An angel from above!

Mitt fina, fina hjärta! Helt underbart vacker är hon! bara titta på bilderna.
Hade en fantastisk kväll (och vaknade minst sex gånger på natten, hehe, inte konstigt att Maria och Johnny blir trötta).
 




Idag


Linne: Umos (heter det så?) Skinnkjol: Gina Tricot. Skor (som inte ens syns) nelly.com
 
Idag ska jag passa min lilla ängel tillsammans med mamma och lillebror i Vellinge. Ska bli otroligt kul. Mys med lite vin på kvällen, god mat, ett långt bad (saknar att ha badkar!) med en massa tända ljus. Blir nog en jättebra dag/kväll!

I'm a barbie-girl in a barbie world, life is plastic...

 


 




 
 
En hel del som inte visats än. Detta är från min 20 års kväll. Film tema och allt i rosa! Jag var utklädd till barbie.
 
 

I dont need you to save me, I just need you to follow.

Jag hoppas till gud att alla någon gång får uppleva den kärlek jag känner. Jag ser det bästa i varje människa och varje människa förtjänar denna känslan.
Att ha bo tillsammans brukar påverka en, med tanke på att man ses så ofta som man gör, får se varandra i deras värsta skick, vara med när den andra ligger sjuk och gnällig, och listan går vidare. Jag vet att perfektion betyder att allting är bra, men jag anser att perfektion är något som är helt underbart trots alla sidor. Att ha sett honom ligga på en madrass i badrummet pågrund av kräksjuka en hel natt och ändå titta på honom le och tänker "han är så underbart fin, min fina". Kärlek är något underbart.

Jag är levande bevis på att kärlek kan rädda även de mest förstörda själar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm back, eller?

Det är svårt att berkligen kunna lova att denna gången ska bloogandet inte ta en sådan stor paus. Mycket har härt, mycket negativt och myscket positiv.
 
Jag bland annat blivit gudmor till min älskade ängel som dessutom fick mitt mellan namn i min ära, vilket som betyder något ofantligt mycket. Hon har tekniskt sätt räddat mitt liv men mer än så orkar jag faktiskt inte berätta. Men däremot kommer det en bildbomb här från dopet.
 



 
 
Sedan har min kusin fått sin dotter (den biologiska klockan och mina kvinliga natur får mig att längta efter en egen, även om jag vill vänta) Hon heter Selice och är imorgon exakt en vecka.
 
Jag har dessutom skrivit två böcker på hundra sidor var.  Inte skickat in dem och vet faktiskt inte om jag ska göra det, det är trots allt väldigt tråkig att få hem det där brevet där det står att man inte ska få den publicerad. Men de säger att det är bättre att delta och förlora än att inte delta alls. Så vi får se hur vi gör åt den saken helt enkelt.

Förutom allt detta har jag shoppat aldelles för mycket men orkar faktiskt inte visa upp det nu. Men nästa plagg eller skor kommer nog att titta in i bloggen.
 
Mitt liv går vidare och jag kämpar fortfarande med en del demoner, men jag är på väg mot att kunna hantera dem, jag får bara helt enkelt ge det den tiden den tar.
 
Jag hoppas jag kan hålla igång bloggen någerlunda nu. Nu måste jag in i duschen och dricka kaffe (som jag inte ens tycker om) eftersom jag inte sovit på hela natten och nu ska vidare till en lektion och sedan äta lunch med Sara.
 
Kram


RSS 2.0