A <3

What a life to take, what a bond to break
Every step we take, every move we make
Every single day, every time we pray
we'll be missing you
Thinkin of the day, when you went away
What a life to take, what a bond to break
We'll be missing you

Vi tänker på dig fina ängel. <3


Melissa Horn - jag kan inte skilja på

Det är dags att tänka efter
O jag vill inte följa med
Det har regnat hela sommarn och jag känner med det
Jag ville vänta tills du fråga o du frågade tillslut
Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
O nu släpper du min hand
På varsin sida av vägen som en främling för varann
Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord
Du har viljan att bli större, här är du redan stor

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

Ne Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Ne Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig

Melissa horn är så jävla fin, fy asså, och som många säkerligen känner så känns det som hon skriver precis mina tankar i varenda låt hon sjunger. fin fin tjej säger jag bara, keep it up! (Y)

jag ser det snöar!

Usch vilken härlig känsla, snööööö!!! och jullovet närmar sig, wiho säger jag och tar några glädjeskutt.
Förövrigt var hela rytmusskolans elever underbart duktigta, och är så stolt över mina fina kompisar, josefin lucas och hela gänget, oh dem är så bra, känns som att se sina barn växa upp eller något, har liksom sett vissa av dem sedan första gången dem rörde sitt instrument, eller första gången josefin var på en "audition" för att vara med i flickornas band, kommer ihåg att det inte var utan tårar, GUD VAD NI ÄR FINA!



två failade prov!

Suck, fick tillbaka två prov idag, failade på båda. Det är helt sjukt, har aldrig i hela mitt liv fått ig på prov innan, men denna veckan fick jag ig på sammanlagt 3 prov, då är det verkligen något som är fel. Som ni kanske kan räkna ut behöver jag verkligen lov nu. Fyfan vilken smäll mitt lilla svaga självförtroende fick ta idag, usch, frågan är när det orkar resa sig igen :(

Just nu är det jobbiga att jag behöver läsa upp till matte D för att komma in på ngn av de universiteten jag vill komma in på, och då måste jag enligt IB välja math standard level, och för att kunna välja det behöver jag en femma i betyg ifrån PRIB, och denna terminen får jag nog en trea i matte :/ så nästa termin måste jag jobba upp mig två betygssteg, inte för att vara så men jag tror att det är något jag klarar av om jag anstränger mig, men frågan är om jag orkar två år med matte A-E, orkar jag verkligen detta? så min plan är att kanske läsa studies i matte (lägsta nivån, matte a-c) och sedan läsa matte D på komvux innan jag börjar universitet? För då har jag ju mer tid och ro i kroppen att koncentrera mig på bara de två ämnena och kanske kan få bättre medel ifrån ib betygen. Jag vet att ni som inte går ib säkerligen inte fattade ett skit eftersom det låter så klyddigt, men ja, det är det också egentligen. Så nu är jag lite depp faktisk.

Ikväll blir det att kolla på rytmus konsert, josefin, lucas, tina, hanna osv spelar, så trevligt det ska bli :)
Nu funderar jag på att ta en snabb powernap och försöka komma upp om 20 min innan det är dags att sticka, puuuuuuuuuuuuuusssss! <3


Kära, fina Bridget Jones!

ååååååååååh, hon är så himla underbar, får en verkligen alltid att skratta, fyyyyy vad fin hon är, helt sjukt!



 


Stressade veckor!

Usch för förra veckan, det var inte lätt, det var att bära eller brista, och jag var nära på att brista, om jag ska vara helt ärlig.
En av dagarna förra veckan:
Döstressad inför provet på dagen går jag till bussen, tänker "nu jävlar ska jag läsa mitt astro, något måste få mig på bättre humör" ja, vad tror ni det står? jo , " Kräftan är nu så stressad och utkörd, ta det lungt annars kommer det brista, gränsen är nära" eller något väldigt likt den meningen, gud vad klockrent eller vadå?

jaja, nu är det bara några dagar kvar till jullovet, och denna veckan känns det som att absolut ingenting händer, även om det är uppsats som ska skrivas och lite sådant så känns det helt klart som semester! wihooooooooooooooooo!
I all smet kan jag ju också säga att de flesta julklappar är köpta, bara tre stycken kvar att köpa nu, samt två stycken till julklappsleken hos min moder,(och till katten också iofs, köpt till hunden så får riktigt dåligt samvete om katten inte får en, jag vet, jag är patetisk) men plånboken känns mindre än någonsin nu så måste hålla hårt. Dock slösas en massa på trisslotter med en liten Galina, haha, fy!

En massa pussar!
& en extra puss till bridget jones som bara är för bra!


Döstiligt om du frågar mig!


Fest eller inte fest, det är frågan?

Låter korkat egentligen, är man sugen så går man, är man inte suger så går man inte, men så enkelt är det inte alltid! Jag vet inte om jag vill eller inte, är ruskigt trött och inte sovit mer än typ en timme på 36 timmar, just nu sitter jag barnvakt men dem tittar film här bredvid mig, och då är dem inte intresserade av mig ;)
vill åka till festen för jag vill ju inte missa något, och är ju alltid lite småsugen på att festa och träffa folk. Men sen o andra sidan har jag inte duschat och kommer inte hinna göra det innan festen heller, jag kommer vara tvungen att fixa skjuts, fixa dricka, och se ut som en skabboll, så frågan är om det är värt det eller inte?
Ahrg, jobbigt beslut, och världens jävla i-landproblem! Jag får skärpa mig med sådanna nonsens problem, hihu! Får se vad jag gör, ni får ha en fin kväll!

Pusssss!

Hur patetisk får man bli, egntligen?

.. det är frågan!
Här sitter jag och deppar och känner hur trött jag är, inser att jag kommer få sitta uppe hela natten och plugga inför ett spanskprov, och tittar igenom dumma gamla bilder som bara den personen med lägst iq i världen gör när man redan mår dåligt. Jag skulle vilja påstå att jag verkligen är iq befriad. Denna kvällen är en sådan kväll jag bara hatar, ni vet en sån när man inte ser något posetivt? "Jullov snart, men det är två veckor tills dess och en massa jobbiga prov jag kommer faila på", "Fredag imorgon, ja, men du kommer vara skittrött eftersom du inte kommer ha sovit, och dessutom ska du sitta barnvakt i flera timmar och sedan ska du iväg direkt efter det igen, korkade tjej", ja ni förstår hur jag menar, jag citerade mina tankar om ni inte förstod det. Och det jobbiga är att jag hatar att tycka synd om mig själv, och jag vill inte ha sympati, men ikväll är bara en jävligt jobbig kväll. Saknar en person i min omgivning som har varit där väldigt länge, och det är jobbigt att försöka tänka posetivt ibland utan den personen vid min sida. Så här sitter jag som ett offer och har precis ätit upp alla chips och skrapat rent dippskålen, och lyssnar på fina maria mena, så min fråga är, hur patetisk får man lov att vara?
Och ibland är det jobbigt att rycka upp sig själv, och kompisar kan inte göra det iheller, det enda man kan göra är egentligen att sova, men kan jag sova? NEJ, för jag måste plugga röven av mig, vilket som innebär att imorgon kommer bli en helvetes dag också!

Så nu ska jag FÖRSÖKA sluta tycka synd om mig själv, ta något att dricka och äta och sedan plugga/kolla vänner.
För vänner är mitt ljus i mörkret alltid, MIN BIBEL MIN RELIGION, okej?


Estoy muerta!

hej på er, inte mycket att säga just nu, spankprov imorgon, och jag kommer vara vaken hela natten! fuck this!
puss!


Julsadist!

yepp, thats me, jag plågar alla till att skriva julklappslistor, påminner dem om att det ska stå rim på klapparna och tvingar dem att lyssna på julmusik! Nej, men mina tankar är goda, vill bara dra in lite juleglädje och julstämning, behövs i dessa mörka tider!
Redovisningen gick faktiskt bra och jag är riktigt nöjd över att jag klarade mig, lyckades övertala min lärare att få göra biologiprovet nästa måndag, så score på jennifer idag måste jag själv säga!

Idag ska jag hem till mamma och träffa min älskade älskade och saknade saknade dackebus (har redan bestämt mig för vad han ska få i julklapp, ett ben på över en meter med en stor rosett runt och sedan ska det slås in så han själv får gräva upp det! ;) Har redan köprt en tomtemössa och en scarvs till honom som jag ska försöka få honom att bära på julafton (vovvetomteluvan kan jag nog glömma, men scarfsen kanske). Blir nog att baka cupcakes sen också, always a delight! 

Nu ska jag nanna en stund innan pappa kommer hem
Pussss!


En liten jennifer på 13 eller 14 jordsnurr! :)

Att ha ångest över att redovisa / hålla föredrag

Jag ska be att få tala om att på senaste tiden har min svaghet blivit allt för stark, har alltid varit nervös för att redovisa för en klass eller folk överhuvudtaget, eller ska jag påstå alltid egentligen? när jag var lite gjorde jag vad som helst för vem som helst (misstolka inte, haha), men ju äldre jag blivit ju mer nervös är jag. Jag går ju IB där vi bara pratar engelska, och även om jag känner att min engelska är okej så får det mig ännu mer obekväm när jag ska redovisa på engelska, inte mitt första språk osv. Men imorgon ska jag ha en liten redovisning (jag ska prata i ungefär tre minuter) och jag är dödligt nervös, klockan är nu 00.01 och jag har inte ens börjat plugga till biologiprovet jag har tills imorgon, och känner mig ändå lugn? men det är bara för att jag är tjugo gånger mer nervös inför redovisningen, vad händer med mig? Mina dåliga sidor tar nu över dem bra (läs; min prestationsångest som brukar driva mig frammåt har försvunnit ikväll och min extrema nervositet inför redovisningen tar över). Men jag vill verkligen lära mig, jag vill jag vill jag vill! Och vill man lära sig måste man träna, men usch vad jobbigt det är att träna med saker man inte känner sig bekväm med. Och sen är jag själv medveten över hur glad jag kommer vara när det är över, bra som dålig kritik, dock blir jag extremt överlycklig om jag får bra kritik, och efter det kommer det slå mig att jag har ett biologiprov som jag kommer faila på, vad händer egentligen med mig? för helvete Jennifer shape up! Sluta vara en sån mes, försöker jag säga till mig själv hela tiden. Min mamma är jätteduktig på att hålla föredrag och lektioner osv, varför kunde jag inte ärvt den egenskapen, men hon säger att allt jag kan göra är att träna, och jag tänker fan inte ge upp! (eller tänker jag det? nej skoja, absolut inte!) så fan ta dig nervositet för jag ska äga golvet i tre minuter utan att snubbla på en massa ord och utan att må dåligt över mig själv!!

Så nu ska jag börja kolla igenom redovisningen igen, och sedan plugga biologi! Håll tummarna!



RSS 2.0