Skulle börja, sen blev det inte så

Skulle börja blogga igen, sen blev det bara inte så helt enkelt. hela det hära med amanda (R.I.P) + att jag varit sjuk och varit tvungen att ta igen en massa i skolan har varit ett stort hinder.
Sitter nu och funderar hur jag ska göra nästan två dagar lediga till det bästa, kanske ska ladda ner gossip girl eller liknande, hm, får se. Helst hade jag nog velat festa ikväll, känns ganska lockande, eller gör det det igentligen? känner mig ganska splittrad faktiskt, vet inte riktigt vad jag vill, alls.

Ska försöka nanna en stund nu tror jag, få upp lite energi, sen blir det nog plugg ikväll, om jag inte kommer på något bättre att göra. (bättre = roligare, för plugga skulle egentligen varit det bästa att göra)

massa pussar!


Bild på mig från insparkensmaskeraden, var sandy i grease :)


En bild visar mer än tusen ord.

Tänkte bara lägga ut en bild från igår när vi alla möttes på vellinge Ip för att hedra amanda, stort hjärta fullt med ljus, fin musik och massa massa massa tårar.
Jag ska tänka posetivt, du har det bra i himelen, och vi alla kommer träffa dig där uppe igen väl?
Jag ska försöka leva mitt liv som du levde det, men ett leende!

Du lever vidare i vellinges hjärta Amanda!


Vila i frid Amanda

Amanda, hoppas du såg igår hur många du betydde så mycket för!
Hoppas du såg hur dina nära och kära bryr sig om dig och saknar dig.
Hoppas du förstår att hela Vellinge är i tårar, och alla tårar är för den kärlek du spred!

Vila i frid, och hoppas du får den kärlek du förtjänar däruppe bland änglarna!

Amanda Ohlsson: 25 september 1992 - 12 semtember 2009.


D

Dålig dag.
dåliga dagar ska man inte blogga.

Viktigt att se på den posetiva sidan?

Just nu känner jag att jag behöver träna mitt psyke. Jag behöver lära mig hur man tänker posetivt och hur man ser livet lite mer från den ljusa sidan. Det är inte det att jag är jättedeprimerad och sitter hamma hela tiden, utan bara det att småsaker kan jag tänka på i år och dagar och känna ångest/depp inför/med.
Hm? jaja, jag klurar nog ut det på något sätt ;)

Duktigt som jag var innan så har jag redan gjort läxorna, måste dock göra lite extra krimskrams sådär, men de stora sakerna är avklarade. Nu tänkte jag kolla runt på internet efter inspiration och dreggelobjekt (läs; kläder jag vill ha och saker jag längtar till jag har råd med).

Tänkte ta en power nap nu på 20 minuter, om jag bara lyckas dra mig upp ur sängen igen i tid, åter igen, psykisk styrka! ( come on jennifer!)

Hörs senare!

Nu bär det av till skolan!

Om en liten stund bär det av till skolan, en jobbig dag med många lektioner, MUN möte och passa barn väntar! Men det är bara att sätta på leendet och göra det bästa av det, eller hur? :)
Iallafall blir det en håltimme mellan skolan och MUN mötena, cafe kanske? förmodligen plugg iallafall.


Dagens outfit i hög upplösning:
T-shirt: Gina tricot
Kjol: Fick den av mormor, så den är second hand.

Ett par klackar och en passande jacka, sedan blir det nog bra :)

Hörs senare, pusspuss!

Godkväll?

HEJ!
Nu hade jag tänkt att börjar igen, nu när man vet lite hur allt fungerar osv. Dock kommer jag inte kunna uppdatera tio gånger om dagen! ;)
Men eftersom jag inte skrivit på några veckor kan jag be och få tala om att skolan går bra, men har läxor upp till halsen, haha. Dem är inte ursvåra kanske, men tidskrävande, usch usch usch. Värsta ämnet nu är spanskan, tar kål på sälvförtroendet!
Nu är det dessutom spanskelever på skolan, så nu känner man sig ännu mer dålig när man hör dem gå runt där och prata och när man inte förstår ett ord.

Yes sir, så var det på den fronten!
Förövrigt känner jag cravings efter det mesta just nu, shopping, träffa fina kompisarna som jag saknar, sovaaaaaa, festa, ja ni förstår principen.

Nu ska jag lägga mig och titta på vänner, (om det bara KAN FUNKA, jävla dvd spelare).

Hittade denna oootroligt fina bilden från peace and love! haha yeeeah



RSS 2.0