Always by your side!

Jag älskade dig innan du föddes. Jag tackade dina föräldrar för den gåva att få vara din gudmor innan jag stod i kyrkan.
Jag var tacksam för ditt liv innan du ens hade sett världen, jag kände längtan efter att träffa dig sekunden jag fick reda på att du existerade.

Dina föräldrar gav mig en gåva som räddade mig. Och jag försöker att vara tacksam för detta varje dag då jag lever. Jag hoppas att de vet att jag är så underbart glad att de hittade varandra och satte en ängel, den älskar mer än allt till världen.
Trots att jag aldrig någonsin kommer inse hur mycket de faktiskt älskar sin lilla dotter så kommer nog folk inte heller inse vad denna lilla underbara lilla flicka gjort för mig innan hon ens sagt ett ord.

Går igenom en djungel men har någon vid min sida, jag har någon som får mig att kämpa. Det finns som sagt inte ett ord som kan förklara min tacksamhet till min bror och hans sambo Maria. Det finns inte ord för att förklara vad en liten guddotter kan betyda för en.

Tacksamhet, kärlek, vänskap, familj och blodband, glöm aldrig vad du har när du känner att du inte har något.

 
 
 
 
 

Vissa dagar är mörka, vissa är ljusa!

 
 
 
 

We live to fight another day

 
Idag är jag väldigt ledsen. Haft en dålig dag helt enkelt. Varit så bruten över att jag och Philip separerar om några veckor! Jag kan fortfarande inte förstå att det är slut. Men vi sa båda att vi faktiskt har så mycket vi vill göra, att vi vill få vara unga och uppleva annat. och dörrarna är ju inte helt stängda, vi har ett helt liv att leva, vem vet, vi kanske ses om 5 år och blir tillsammans igen. if it's meant to be it will be.
Men ledsen är jag ändå! Det spelar ingen roll om det är sant att vi faktiskt vill få vara unga ett tag, det gör ju ont ändå. Det gör ont att ett förhållande fyllt med kärlek nu är slut. Det gör ont att behöva flytta ifrån ett hem man tillsammans byggt upp upp. Det är väl självklart att det gör ont när ett förhållande tar slut oavsett vad man kommer överens om, eller varför det tog slut. Detta är min blogg och jag tänker faktiskt skriva precis vad jag känner, precis just nu. Detta kommer ta på mig, ganska mycket måste jag faktiskt säga, jag kommer sakna honom och har är verkligen en fantastisk kille och vem som än blir tillsammans med honom ska skatta sig lycklig! Det gör ont just nu, men det kommer bli bättre. Vi vill ju så mycket olika saker i livet just nu, och vi är på olika spår i våra liv.
 

Never forget the innocent of a child, never forget the importance of your family

 
En fin dag med kusinerna och deras barn ute på stan. Fika, lite tittande på kläder, liten allmän promenad. Helt underbart helt enkelt. Glöm aldrig hur oskyldiga och hur bra ett barn har det, glöm aldrig hur viktig din familj är, inse vad det betyder att ha någon så nära.

Dagens i-lands problem

Startat en ny kategorie nu. Dagen I-landsproblem. Vet bara inte vilket arkiv jag ska sätta det i än men vi får se. Var bara tvungen då jag insåg VARJE dag att jag prata om sånt jävla trams, men som faktiskt jag anser vara ett problem, ibland mer problematiskt, ibland mindre, men ändå. Kommer på nya hela tiden alltså!
 
Några jag hört på det senaste:
 
- Men vafan, det finns inte tillräckligt med plats på tallriken för all mat man har, då måste man gå två omgångar.
- Men vafan, jag vill inte ha en så liten tv, den ska vara en 42 tum ju.
 
Saker som är dagliga i-landsproblem för mig:
 
- När man väntar på bussen, sen kommer den tillslut, men då är en annan buss framför så den stannar längre bak. Så går man mot bussen men sen när den andra kör då kör den fan fram igen.
 
- Jag vet inte vad jag ska äta på morgonen.

- Jag har svårt med att sova lagom mycket.

- Jag har för mycket fritid, vet inte vart jag ska ta vägen. (sjukskriven ju)
 
- Jag har för många som skriver på sms/skype/facebook samtidigt, aldrig är det utspritt utan alla är inne i princip samtidigt.

- Min telefon låser sig ibland så jag får starta om den.

- Jag drömmer nästan varje dag om en chanelväska, men kommer nog aldrig ha råd till det.
 
- Jag har ett extremt shopping begär som inte försvinner
 
Detta är väl de jag kan komma på som är mina dagligfa och några jag kommit på. Men tro mig, listan kommer bli lång! Vi är bortskämda, så är det!
 

Le fraaance

 
Bakfull som tusan (lyckades typ dricka bålet själv igår? Dåliga tecken kanske?).  Skypat med både min fina Milli (bilden) kolla in hennes blogg http://midnighttonoon.blogspot.se/, den lyckosten är ju utomlands! Pratade även med Galli och sett det sjuka (hoppet redbull killen gjorde), nu blir det solsidan och sedan fortsätter väl denna kvällen med samtal och hänagande!

En bild kan säga mer än tusen ord (denna säger faktiskt något, for real, hehe)

 

“Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.”

Tjejkväll för hela köret ikväll! Vi är några stycken som ska träffas, skvallra, dricka en massa gott och helt enkelt njuta av livet lite! Får se om det blir utgång efteråt men jag känner mig taggad! (bortsett ifrån att jag inte kan bestämma mig vad jag ska ha på mig, - dagens i-landsproblem. Jag ska nog starta en kategori som heter dagens i-lands problem då jag ofta skriver om dem.
Vaknade såklart sent och har fått städa lite snabbt. Men eftersom det inte ska bjudas på middag och liknande utan men vara en mysig kväll så behöver jag inte stressa upp mig för mycket. Det ska bara vara kul att träffa alla faktiskt! Nu ska jag sticka och handla. Hoppas er kväll blir lika bra som vår (antagligen) blir!
Kram!

A smile is the pretties thing a girl can wear!

 

Art can speak

Carolina Gynnning är verkligen en konstnär i min smak. Vackert, sorligt, färglatt men mörkt. Visa bilder talar med ord men alla talar utan dem också. Vinglas älskare som jag är skulle jag så gärna vilja köpa några av hennes glas som man kan köpa (helst en tavla också men jag får väl hålla mig någorlunda realistisk), men vem har ens råd till glasen? (okej de är inte så dyra men har man för mycket utgifter så har man)
 
Beger mig strax till trelleborg, ska sedan hem och tvätta lite. Jag är jätte festsugen ikväll så vi får se vad som händer ikväll, återigen sätter detta men pengarna stopp. Jävla banan :(
 

Summer turns to autumn

 
Idag har jag lunchat med min kära far, varit i skolan, pluggat lite och sedan fotat lite hösttecken. Helt sjukt hur snabbt tiden går ändå! Ska gå en runda med min fina hund och sedan ska jag antagligen baka, är inte sugen på gott och sött (vilket jag uppskattar, men vet att det kommer bli så jäkla gott sen ändå!)
 
 

En djungel av problem, men ett roligt skämt!

Allt just nu är en total katastrof, vet inte hur många gånger jag skrikit i en kudde och fått riktiga utbrott. Detta med lägenhets sökande känns som hopplöst, lediga lägenheter på 28 m2 för 6000 kronor i månaden med litet minikök och inte ens plats med min säng. Dessa lägenheter har dessutom många sökande och jag gör allt för att komma före i köäerna (går med i olika sparbanker etc). Min pappa som har en fast lön (och en ganska bra sådan, vilket är vad jag tror iallafall) bor i en central tre och betalar bara 1500 kronor mer än vad jag skulle göra för min. Jag är så arg och vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Det är som jag står i en djungel (vilket jag skulle vilja göra någon gång) men på ett negativt sätt, står där och är rädd för alla giftiga djur, vet inte om jag vågar äta eftersom det kan vara farligt och så vidare. Som tur är har jag en sådan rolig humor att jag kan dra ett skämt (som jag bara inte kan sluta skratta åt) som är raka kontrasten till djungeln jag står i just nu, nämligen sandkornen i öknen. Skrattar så jag håller på att dö varje gång jag hör det. Ingen annan håller med om detta skämt är roligt men jag bryr mig inte.
 
" Det var en gång två sandkorn som gick i öknen, plötsligt vände sig det ena sandkornet och sa "jag tror vi är förföljda" haha, ändå kul?
 
Bilder på kontrasterna av kaosen i mitt liv och det lilla skämtet som piggar upp mig lite :)
 
 

När en flicka talar skånska

Pratat med en stockholmare, eller "08:a" som vi kallar det. Jag skäms över min skånska för jag tycker faktiskt det är en ful dialekt, men när jag hör denna låten så måste man ändå bli stolt!
 
Alla har vi våra bra egenskaper (jag är så jävla klisché att det inte är sant)
 
 

Don't hold strong opinions about things you don't understand.


Bakning är terapi

 
Har idag påbörjat att göra cupcakes med mussepigg och mimmie pigg på. Tar ett litet tag och en massa färger på fingrarna men har ändå lyckats göra tre hittils tar nu en paus. Visste inte vilken bild jag skulle lägga ut så la ut en bild på gamla cupcakes.
 
Kram på er!

“It's what you choose to believe that makes you the person you are.” - Karen Marie Moning

 Detta kommer antagligen att låta som något otroligt löjligt, eller filosofiskt, beroende på hur man väljer att se på det.
 
Idag var jag ute och fotade lite. Var deppig över slutet av mitt förhållande och dessutom allmänt nere. Jag gick och tänkte på vad jag ville i livet men på grund av att jag faktiskt var nere kände jag mig just då inte så stark. Med dackes koppel i handen gick jag hem igen och precis utanför vårt hus upp till lägenheten vi bor i nu är ett stort kastanjeträd. Jag letade efter kastanjer på marken eftersom jag hade tänkt att gå ut för att fota hösttecken i mörkret, men hittade inga. Jag bestämde mig för att klättre upp i trädet och slå ner så många jag kunde. Att ta sig upp var verkligen inte lätt, jag har en massa skavsår på armarna efter alla försök men efter 17 försök kom jag upp, lyckades klättra mig högt upp och skakade grenarna tills de åkte ner kastanjer på marken.

Jag vet hur otroligt löjligt det låter men detta ändrade min syn helt, jag var inte längre deppig utan tänkte att jag kan, jag kan om jag vill, jag klarar allt jag bestämmer mig för att klara. Mitt liv kommer inte bli förstört för att jag inte längre kommer vara tillsammans med den jag älskar. Jag ska göra så mycket roligt jag alltid drömt om att göra, jag ska göra en karriär och efter alla dessa äventyr ska jag hitta någon jag vill leva med, kanske är det Philip, kanske inte.
 
Jag vet inte vart jag ska, men jag ska komma dit, och jag kommer att lyckas komma dit.
 
 
 
 
Otroligt vad ett träd kan representera! 


RSS 2.0