Såhär är läget..

.. jag är trött!
Jag vet att min uppdatering är seg och har varit det hela veckan, försöker verkligen hinna med allt vad det heter, men känner att bloggen är inte största prioriteringen, speciellt eftersom jag inte har 60.000 läsare per dag ;) haha.
Kommer nog ta det lite lugnt i helgen också, eller jag får se, men jag känner att jag måste tänka på att komma in i skolan och sådant först, sedan kan jag börja bry mig om mina andra "hobbys" istället!

För det andra är jag ganska fattig just nu, så shopping blir det nog inte på ett tag! buhu, och jag vet att det egentligen är ilandsproblem, men det är så mycket höst-stuff jag vill införskaffa mig, kanske handlar någon topp eller något nästa vecka.

Just nu sitter jag barnvakt, är dötrött men eftersom det är fredag känner jag ändå att jag vill ut och hitta på något!
Vi får se hur det blir! ;)

Puss på er så länge!

Gårdagen: Köpenhamn!

..woho! det är allt jag har att säga. Okej att nu har jag inga pengar kvar och okej att det spenderades en del, men fy vilken mysig härlig och underbar dag vi hade.
Jag, jonathan martin och sofia åkte till köpenhamn. Först blev det tivoli i några timmar, och sedan äta och efter det vidare till barerna!

Idag är man sliten, men så ska det vara, aight?
Sov till 4 idag nästan, så har sovit bort hela dagen, jättejobbigt, men behövdes!
Resten av dagen ska jag nu ägna mig åt att göra lite skolarbete och sedan sedan rummet. Senare ikväll kommer älskling och vi ska fira våran 1.5 års dag som vi hade i fredags! Bli nog mest massa ljus, någon mysig film samt mat och godis, sedan stannar han över natten, love you!

Några bilder från igår:




Haha, ingen bild var direkt perfekt! men tack för en underbar dag!
Hörs lite senare!


Plugg, the sounds och gott tea!

Hej på er!
Nu ska jag plugga litegrand sådär, gå igenom lite matte, matten är liksom enkel, men komplicerad med massa nya tecken osv. Jag är seg med inlägg, jag vet jag vet, men jag tror inte det spelar så stor roll. Helgen ser jag fram emot med stort leende, äntligen få sova ut, kunn aumgås med baby, sen blir det dessutom fest och imorgon är det ju sista dagen på malmöfestivalen?

Tog ingen dagens outfit bild idag, och pallar inte nu för har nämligen bytt till myskläder. Lite senare blir det the sounds på stora scenen, äta på festivalen (hm, vilket gott blir det idag?) och sedan kanske se thåström. Sen hoppas jag att J. följer med och sover här, det hade varit mysigt!

Förövrigt skulle jag vilja tillägga att shoppinglusten ökar varje dag och jag har aldrig varit på fattig som nu, (okej det var en lögn, jag har lite, men verkligen inte tillräckligt till att shoppa med, det lilla jag har kvar nu ska gå åt min och jonathans 1,5 års dag, bio osv). hoppas på att lönen är hyfsat stor så att jag åtminstone kan gå ut och handla någon fin topp! :) Men måste verkligen hålla i pengarna från och med nu!

Anyway, ses senare! (gud vad många mellanrum jag har i denna texten nu, haha)

Liten tur inom folketspark med älskling!

Har inte skrivit på hela dagen, var så jäkla trött i morse när jag vaknade att jag trodde jag skulle dö, sov en timme när jag kom hem från skolan, men återigen känns det som att mina ögon ska slockna vilken sekund somhelst, men ja, back to reality nu då ;)
Iallafall så kom baby in till malmö idag, träffade först han tsm med Danne och Calle, och sedan kom han till mig själv, mysigt skulle jag påstå, tog en runda inom folketspark, gjorde inget specielt, spelade lite och linande, vann inget, men ni vet ju vad man säger? Tur i kärlek, otur i spel ;)


Usch, det ser verkligen ut som höst på bilden, eller hur? nej, det gillar vi inte!
Nu ska jag ta det lugnt en liten stund, sedan bara bläddra igenom skolböckerna lite.

Svar på tre frågor:
Var går du skolan nu?:
Malmö borgar skola, men är i pildammslokalerna just nu
Kan du inte skriva ett inlägg om varför du tog ett år ledigt: jo, jag ska tänka på det och sen ´blir det av när jag orkar.
Varför blev du vegeterian?: jadu, kanske skriver ett inägg om det också någondag, kan inte svara på en sådan fråga kort!

Nu ska jag äta lite godis! hihi, puss!


Powernap och en gorgeous kavaj!

Hemma från skolan nu, ligger och suger på dumle koler, musms! Hade tänk ta en lite powernap nu, ska nämligen sitta barnvakt snart, och man är trött efter en hel dag i skolan, men först måste jag visa den nya kavajen på chicy.se! Finns i många färger, svart, vit, marinblå, hade egentligen velat ha allihopa men jag är ju inte gjord av pengar, speciellt inte nu när jag inte jobbar längre. Det jag tycker mest om är det med lite mönster i fodringen, så att man kan vika upp armarna och skapa lite liv i det hela! Så jag får helt enkelt se hur stor lön jag får denna månaden (har inte jobbat speciellt många dagar nämligen innan semestern)


Ni får gärna ge mig denna kavajen :)
Så nu ska jag nanna en stund, hoppas jag kan dra mig upp bara, pusspuss så länge!

Dagens outfit!

Morning! :)
Nu måste jag snart gå till skolan, känns fortfarande inte direkt bekvämt att börja skolan, men jag får helt enkelt vänta tills jag känner mig mer hemma, man måste ge det några veckor!
Anyway, dagens outfit var det, satte upp håret idag, tillsammans med det blev det en lång kofta, "leggins" (jeans) och lite svarta accenssoarer.


Nu myser jag ner i sängen!

...med mig tar jag med min dator där "Joey" är på full gång, en massa papper som ska fyllas i till skolan nu ( ni vet, försäkringspapper, ordningsregler, vem som ska kontaktas om jag skadas osv), skolhäftet där jag namger flikarna, bodylotion och sminkbortagningsmedel :)
Nu är jag riktigt trött, sov knappt något inatt och om jag somnar precis nu har jag tur om jag sover i 6-7 timmar!

Ikväll var vi på malmöfestivalen, blev att äta DÖGODA minimunkar i florsocker osv, meningen var att vi skulle se lucas & Hannas band spela, men det blev inställt pga vädert, ja för fy tusan vad det regnade!

Anyway, hörs imorgon! pusspuss


Grinig flicka = jennifer i ett nötskal.

Hej och hå!
Har varit och dratt mig igenom första skoldagen nu, det var en helt okej dag blandad av massa olika tänkande om allt möjligt, precis som jag trodde det skulle bli.
Men denna gången kände jag ändå en stor skillnad jämfört med förra, jag pratade med mer folk redan första dagen, jag var inte så nervös att jag höll på att kräkas och jag  tog det ganska kallt och hade ett leende på läpparna för det mesta. Hoppas nu inte jag gjort några dåliga intryck.

Men med tanke på rubriken så är jag väldigt grinig, mycket pga sömnbrist, och när jag kom hem innnan, helt oskyldigt satt i min säng och kollar på några bilder jag tagit under dagen (tänkte lägga in på bloggen) så slutar min Iphone funka? min två veckor gamla Iphone? Först blev jag jättegrinig för jag lyckas alltid ta i sönder tekniska saker, och denna gången hade jag verkligen inte gjort ngt fel, jag var så försiktig med den HELA tiden. Och sen blev jag grinig för att pappa sa att vi kunde lämna tillbaka den bara och få en ny, men vafan, nu har jag ju gjort alla inställningar, lagt dit massa nya kontakter och allt det dära. fyfan vad ledsen jag blir på det!

Döledsen tjej! hoppas att kvällen vänder nu
pusspuss!

Nervös jenn.

Godmorgon! :)
Ska gå till bussen om en halvtimme så tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg. Har sovit 2,5 timmar inatt, är dötrött och känner hur ögonen svider och skriker efter sömn, men jag ska nog klara mig igenom dagen ändå ;)
Jag gjorde ett videoinlägg, men det blev konstigt och fel ( det låter jättekonstigt att jag faktiskt pratar skånska? haha). Iallafall så drog jag på mig den svarta koftan som jag fick av mormor, precis som jag misstänkte, håret har jag flätat vid luggen och nu är det enda problemet bara, vilka skor!?
Men nu måste jag äta frukost och mentalt förbereda mig lite, hoppas ni får en underbar dag så länge så hörs vi senare (L)
Ikväll spelar fina vänner på malmöfestivalen, ska bli jättekul att gå dit och se dem! Kom så många ni bara vill, berättar mer om tider sedan, men skulle gissa att dem börjar vid 19.00 eller något sådant.!

Pusspuss!

Skolstart!?

Ah, jesus. Nu sitter jag här i en mysig lös t-shirt ( som köptes på peace and love festivalen, ah the memories) och känner att jag vet inte hur jag ska känna, precis som jag skrev tidigare. Och inte vet jag vad jag ska ha på mig imorgon heller, eftersom det är första dagen på den nya skolan är ju första intryck rätt viktigt, och med tanke på att jag ska läsa IB så kanske jag inte borde "come out to strong"? Usch vad jobbigt, och otroligt löjligt att känna så. Absurt att jag har ångest över vilka kläder jag ska ha på mig, egentligen. Jag kommer nog på något, och jag skulle gissa att den stora mysiga koftan jag fick av min kära mormor kommer bli en del av outfiten.
Fråga nummer två, hur tusan vet man hur mycket material och saker man behöver dem första dagarna? räcker det med en enkel almenacka att skriva i lite allmänt, eller kommer man få massa papper och liknande så att man behöver ta med dig en mapp?
Egentligen har jag ju redan börjat gymnasiet en gång (för er som inte vet, hoppade jag av efter några veckor och tog ett år ledigt, och nu har jag sökt in till en ny linje), och förra gånger fick vi ändå en hel del av allt.
Det finns en hel del frågor och känslor som yrar omkring i kroppen, men jag antar att alla känner så?

Förövrigt har jag världens finaste pojkvän, jag fick panik innan ikväll och kom på att jag glömt en massa saker hos J, totalt panikslagen med tron på att allt kommer gå åthelvete ( egentligen var det bara en utseende sak) men iallafall fick jag panik, och efter att ha ringt alla möjliga fall med bil och efter att ingen kunde köra, cyklar min fina älskling till vellinge och möter mig vid bussen och tar med sig detta ( över en mil att cykla ) och sedan cyklar tillbaka igen! fyförtusan vad det betydde mycket för mig, jag kände att denna gången får det bara inte gå fel! Tack min fina baby.


Long time no see! :)

jag vet att ni saknat mig oerhört mycket eftersom jag inte skrivit på länge!
Haha, nä, men ja lever och har bara haft mycket för mig.
Igår var det 18 års fest (innan dess förfestande hos jooos) har inte fått så mycket bilder än, men det finns några :)

Anyway, nu blir det andra bullar! :) imorgon börjar skolan och sedan kommer det nog vara i full gång hela terminen!
har lite blanda känslor om vad jag tycker om det, jag är nervös, ändå lite sugen på att komma igång igen men samtidigt har jag lite smått ångest om hur allt ska gå ihop och om hur den nya klassen ska vara!
Skriver mer om det i ett inlägg senare!



Haha, woooho! påväg till festen! fint gäng vi har (L)


Dagens "kanske" outfit?

Anledningen till rubriken är att jag bytt kläder ungefär 6 gånger redan idag likadant frisyrer, har inte bestämt mig ännu men tror att det blir den på bilden.
Och någon ordentlig, fin eller ens okej bild blev det inte heller, gick bara inte att ta någon stående, hihu, all the drama!

Anyway:

Och sen ett par fina klackar till det?

mycket frågetecken idag tycker jag


Jennifer tipsar!

Hej, tänkte bara titta in snabbt och tipsa om Micromiss blogg!
Gick in där första gången idag och satt sedan fast en lång stund! Riktigt kul, och kommer nog hjälpa mycket i framtiden. Leta gärna igenom sidan innan ni dömmer den! och nej, hon är ingen jag känner, ville bara tipsa eftersom jag själv tyckte det var så kul!

http://micromiss.blogg.se


Nu ska jag leta vidare efter en fin "coffee to go mug" som jag kan köpa för att slita mig igenom skoltiden med.
Sen blir det förmodligen sovdags, annars hörs vi senare, och om inte, sov gott!

En ny bild från modellab dagen!

Sara har varit och hämtat hennes bilder, hon köpte en extra gruppbild,
så här får ni se den helt enkelt:


Bilden var en "spexig bild", men den blev ändå rätt söt. Jag kände mig dock som en man när bilder togs, men är nöjd med resultatet!

Dagens outfit!


Hej!
Inatt har jag sovit nästan 13 timmar, ja jäklar säger jag! Just nu är jag bara hemma hos J. och han är och fixar busskort, så jag är kind of lonely! Har passat på att oacka ihop mina saker och sedan sminka mig och välja kläder. En bekväm outfit med enkel håruppsättning!

Kofta: Vero moda
T-shirt: Gina Tricot
Halsband: Glitter
Jeans: Gina tricot

Hörs senare, puss!

Dagens must have

Skulle inte vara fel att klampa runt i dessa i höst, skulle gissa att dem passar till både jeans och legins, till en kappa eller en jacka, ja, ni förstår.
Bella SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM 
Tryck på bilden för att komma till nelly.com :)
Nu ska ja gå och nanna med min fina älskling, ni får ha det underbar och så hörs vi imorgon, när jag väl vaknar!

Phuu!

Som ni kanske läste i morse var jag ändå uppe vid tolv trots att jag gick och la mig vid sex, duscade fixade mig och hela köret.
Sen har det varit full fart hela dagen, först mötte jag shaz och var på jobbet en liten stund och snackade och si och så. Efter det mötte jag upp pappa, vi fikade (fotat harjag gjort hela dagen också, men har inget internet här hemma som är trådlöst och, ja, lång historia, det funkar inte helt enkelt) sedan köpte vi massa inför skolan, nu ska vi se om jag komemr ihåg allt jag köpte:

- Stor block med 7 ämnesavdelningar i
- Likadant block fast i mindre
- ett block att ha bredvid sängen
- nytt innehåll till almenackan
- en ny mapp
- fina blyerspennor och extra blyerts, bläckpännor,överstrykningspennor,suddigummi, pennvässare mm.
- Postit lappar för både skrivbordet hemma & som man kan sätta i böckerna
Sammanlagt blev det hela 700 kronor, fytusan säger jag, det är inte ens speciellt mycket jag köpte?

Anyway, sedan fortsatte det till folket igen, och det blev grillning,lekar drinkar osv för hela slanten, wohO! (återigen,har bilder, men ni kan inte se dem)

Någon mer än jag som börjar känna att skolan faktiskt börjar snart?

Nu bjuder jag på en fem år gammal bild, det här med fjortis perioden och "yey, i look lovely in a webcam!" men ja, den tyckte jag ni skulle få se ;)

Godmorgon!

Hej och hå!
Är vaken i tid och känner mig inte lika seg idag, woho!
Just nu sitter jag och pratar med lucas i skype, ska snart fixa mig för att ta bussen in till stan.
Där blir det först inom jobbet och träffa fina shazie och sedan blir det möta pappa för att förbereda inför skolstarten och handla lite smått och gott!

Har egentligen inte tid att sitta här nu, hihu. Ikväll blir det piknick och massa sånt mys med folket!
Hörs senare, pusspuss!

Rosettfrisyr!

Alla som känner mig vet att jag tycker om rosetter. Dem är söta, dem är feminima och dem är vackra! Yeas till rosetter säger jag!
Passar dessutom i allt, på kläder,väskor, på diadem, på hemsidor, you name it!
Men vad jag ska komma till är att det ju faktiskt finns en frisyr som har utseende som en rosett, jag har inte provat det själv än, ska nog göra det när jag känner att jag är på humör för det och har tid att lägga ner för att fixa det!
Hittade iallafall en japansk eller kinesisk, eller helt enkelt asiatisk video om hur man gör en, ska se om jag lyckas lägga upp den. Man förstår inte vad dem säger men man ser hur hon gör!
Så nu får vi se, och jag lovar att den dagen jag själv har det ska jag fota det och visa.
Just denna videon blir inte rosetten lika stor som den kan bli, men som alltid, man kan göra saker mer eller mindre komplicerat!

Någon som är mest känd för rosettfrisyren är ingen mindre än lady Gaga!


Nu ska jag titta på de nyaste two and a half men som min fina pojkvän har laddat ner, måste egentligen sova, klockan är snart 04.15, skärpå dig jennifer!

Fortfarande seg!

... japp, ni hörde, inget nytt, fortfarande seg!
Men det är lite fester och saker på gång denna veckan så förmodligen blir jag lite piggare då! :)
Idag ska jag sitta barnvakt för att dra in lite kontanter, sen blir det en snabb runda hem och duscha för att sedan ta bussen ut hit till baby igen.

Sitter och försöker få ihop en härlig spellista till iphonen, but no cant do amigo. Det verkar vara svårt, jag vet inte ens vad jag vill ha för musik, förvirrad tjej?

Som vanligt sitter jag ute och dregglar och drömmer om kläderna på alla nätbutiker, måste göra något för att tjäna pengar snabbt, något förslag? äh, jag jobbar på det.


Random bild

jättemysigt badande vid trollkonan..

.... med elvis och fina vänner <3

här ute på landet har vi möjlighet att dra oss ifrån civilisationen och dra ut på åkrarna till en mysig sjö och bara ta det lugnt, helt jäkla underbart!



dömysigt!

Dagens outfit!


Idag kör vi på att sno pojkvännens t-shirt ta till ett par härliga jeansshorts och sedan fixa håret!
Mysig sommaroutfit

Och ibland får man bjuda på sig själv,
det var allt från nu, pusspuss

Listan?


Liten lista på vad som jag vill ha fixat innan skolan börjar. Jag vet, mycket utseendefixerat men jag VET att det är inte bara jag som vill vara ny och fräsh och få en ny start när det blir dags för skolan.
Jag är inte den enda, så dont lie to me!

Nu tänkte jag fixa till mig, för annars slutar det med att jag bara ligger här och segar, och jag skulle ju skärpa till mig!
Pusspuss

Nej nu är jag arg på mig själv!

Nu måste jag skärpa till mig, jag är så jäkla seg och jag måste göra något åt det!
Desginen kommer nog inte förrän imorgon, måste ha tag i designern och få henne nummer så att jag kan föra lver pengarna, och förhoppningsvis kommer dem in redan idag, annars får vi se.
Sen bloggade jag inte på hela dagen igår heller, men det ändå jag har att säga är att we had a night with bowling, och sen film hemma hos malin.

Börjar inse att jag börjar skolan om en vecka från och med idag och jag kan inte förstå att ett helt sabbatsår är nu helt borta. Sen är jag lite nervös inför skolstarten samtidigt som jag faktiskt ser en aning glädje i det, jag hoppas bara jag kommer i en klass jag trivs i!


Sen skulle jag vilja säga grattis till min mamma, som kom hem från semsestern med en förlovningsring på fingret! :)

Gratis mode!

Precis som alla andra bloggare tänker jag nu tipsa er om gratismode.se
På sidan ( som förresten är helt gratis) samlar du poäng som du sedan byter in mot checkar, till en biobiljett, eller presentkort på affärer som H&M, Nelly.com osv.

Som jag sa innan behöver ja lite extra klirr i kassan och väljer då att gå mot detta erbjudande, som faktiskt är en riktigt kul idé, speciellt om man är sugen på extrapengar till kläder och liknande.

Tryck på länken nedan och bli medlem, du får 50 poäng som start!
http://www.gratismode.se/?c=66430


Snabbtitt på den nya designen.

Som jag sa, designen kommer inte komma in på bloggen förräns måndag, men tänkte visa en snabb bild på hur den kommer se ut ( man ser ju bara headern på bilden).
Jag gillar rosa, men ville ha inläggen vita, det är också lite finare med kategorierna och headerna är stilren och härlig.



Anyway, nu har ni sett snabbt, för jag blir alldelles deppig av att se min tråkiga design när jag läser mina inlägg!
Ska nu in och titta på massa dregelmotiv på asos,forever21,chicy etc. Men nu jobbar jag inte längre, så jag har inga pengar i stort sett. Vi får se hur det går men shopping, jobb osv nu när skolan börjar!

Tröttsjukan?

Det känns som att de senaste veckorna har haft en sådan oas över sig eller något och allt jag varit är att vara seg och trött. Döjobbigt att vakna såhär sent. Speciellt eftersom jag verkligen måste duscha, fixa mig osv. blä på det?
jag är så jäkla lat! Hur tusan ska det gå när skolan början om inte mycket mer än en vecka? För det första har jag inte gått i skolan på ett helt år, för det andra så är jag inne i en riktigt seg period. Nej! nu vill jag göra något åt detta, laserdome eller något annat fjantigt ikväll?
Nu ska jennan smsa runt lite.


inspiration!

Elin kling, inspiration många dagar, men gillar denna bilden en hel del. Tycker om det här med rött läppstift tillsammans med marinblått löst plagg. Dock skulle jag inte använt dem skorna.

Läckert!

Tänkte bara tillägga, att pga det dumma banksystemet vilket som gör att mina pengar inte kommer komma till bloggdesignern förrän måndag, vilket som leder till att jag inte får min design förräns då. Sucks
men den som väntar på något gott, right?

Nu är jag suger på att titta på sex and the city, så det blir nog så
puuuuuuuusss

Dagens outfit!

En enkel sommar outfit, var utan smink idag också, lite naturell sådära.


Blomman till håret: Hm
Halsband: Glitter
Lång kofta: Bik bok
Linne/tunika ( denna vek ja där bak, är lite konstig i kanterna): Gina tricot
Jeansshorts: Zara
Skor: Skopunkten

puuussss!

Godmorgon!

Vaknade precis, suck, sovit bort hela dagen?
Ska ringa malin nu och fråga om hon har lust att sticka till stranden, känner att jag vill göra ngt idag.
Bloggdesignen är klar nu, blev en enkel men stilren rosa design, och den kommer förmodligen in på bloggen ikväll :)
Får se vad som händer idag och sen hörs vi senare!

Pusspuss

Bilderna från model lab :)

Nu tänkte jag lägga ut lite av bilderna från model lab, vi var nämligen och hämtade dem idag. Lägger ut dem som jag har i färg i både färg och svart vit, dem som jag bara har i svart, ja ni fattar! :)

Först, bilderna på mig och jonathan:



















Thats about it, tror jag, haha. Kanske finns ngn till, men ni förstår principen.
Vissa bilder används nu till designen, som görs av candis. Väntar med spänning, kommer bli mycket roligare att blogge om man har en fin design!

Hade ingen kategori att lägga detta inläget i, så jag la det i "allmänt om mode" även om det inte riktigt handlar om mode :P

Passar dackebaby

De senaste dagarna har jag passat älskling, alltså dackebus :)
Tur att han är så jäkla söt för han är riktigt jobbig och "valpig" i mellanåt. Nu precis käkade han upp kontrollen till xboxen, blä. Och jag HATAR att bli sur på han. :(

 
 Men nu somnade han äntligen! Min lilla bebis!
Ska ta på mig lite smink nu sen blir det att dra och hämta bilderna! :) pusspusss

Misslyckade cupcakes! :)

Nu kommer bilderna på de misslyckade cupcakesen ( utseendemässigt alltså, dem var jättegoda ändå!)
Hade inte rätt muffinsformar, så dem smälte ut och blev platta, och frostingen blev inte riktigt lika bra heller.


Muffins innan de var i ugnen

Frostinen och dekor. Som blev fel fel fel. :)
Tidigare (och finare) cupcakes hittar ni under "gjort med kärlek"

pussssss

Sitter barnvakt!

Hej och hå!
Skrev inte på hela dagen igår, och har ingen dirket anledning till det heller, haha.
Bakade iallafall cuocakes igår igen och sånt mysigt, men denna omgången cupcakes blev inte riktigt lika bra. Dem var lika goda som vanligt, men var inte lika fina. Får se om jag lägger in något inlägg om det senare.
Iallafall, barnen har precis gått och lagt sig och nu tänkte jag titta lite family guy!

Imorgon hömtas bilderna, och jag ska också försöka hitta någon som kan göra bloggdesignen, som inte tar för mycket betalt. har ju en obetald semester från jobbet nu, så no money, speciellt inte efter imorgon :) Vi får se om det blev några bra foton som kan användas!

Hörs kanske senare då, pusspuss!
(jag vet, skulle egentligen bara sktiti i att skriva detta inlägget eftersom det var ju inte så intressant, men vafan )

Iphonen

Hämtat Iphonen nu,leker lite fram och tillbaka med den, men har inte hunnit utforska den än. Men somvanligt, apple är en klass försig helt enkelt!
Hämtade också det rosa Iphoneskalet idag så nu är den lite piffad också :)
Har bara några dåliga bilder, men dem är okej.


Lite bilder från fotodagen på model lab

Äh, jag kan inte hålla mig borta, och dessutom tänkte jag att jag har ju lite bilder från när vi var och fotade, inga bilder på resultatet än, men bilder har jag.


Maken läggs.

Glada? tjejer. haha

Underbara lokaler!

Ja, jag ska hämta fotona någon dag, får se när :)

Två dagars paus?

Ja, igårvar en allmänt blandad dag.
Hade jättekul på model lab hela dagen och sedan blev allt bara jobbigt.
Har iallafall inte bilderna än, hämtar dem imorgon kanske. Ble något sött på mig och jonathan, och sen får vi se :)
Idag får jag Iphonen, Iphone 3Gs och sedan ska jag hämta det nybeställda skalet (ljusrosa), lots of fun! :)
Vet inte om jag skriver på några dagar, men får se, sjukt trött och dessutom, who cares egebtligen?

nu ska jag säga hejdå till fina lucas som ska till sin sommarstuga ( bara för något natt iofs) och sen vet jag inte vad som h'nder, får se om vi ses snart eller hur det blir!

PUSSPUSS
ps. måste hitta någon som kan göra min design

Model lab idag.

Hejhopp.
Sitter här med en kopp te och tar det hyffsat lugnt. Idag blir det model labmed tjejerna, plus något par foto tillsammans med jonathan. Så jag skriver senare ikväll igen om hur det var och allt det här.
Nu kom pappa hem med frukostbullar så nu jäklar ska det ätas.
Kramar och pussar!

Dagens must have

Känner att jag behöver väskor, ochhar inte speciellt många själv.
Denna väskan är helt okej och hade passat som skolväska då kanterna är lite hårdare och skyddar böckerna lite mer. Jag hade inte tackat nej till att lägga till den i garderoben, men det blir nog okej och jag honner nog köpa någon väska innan skolan börjar.


Nu 500:- på have2have.com

Är hemma hos lucas nu, träffade precis mamma och sa hejdå till henne osv eftersom hon sticker till kroatsien en vecka imorgon med hennes nya kille ;) Vad härligt för dem! lite avis.
Ikväll blir det liten stund med tjejerna och kanske, by any chance, fest, menjag tror inte jag pallar riktigt faktiskt eftersom vi ska fotas imorgon, och vill inte vara bakfull med skuggor ner till armhålerna då.


RSS 2.0