Broderns födelsedagstårta

Bakade en tårta till Jespers födelsedag!
Tårtbotten var gjort av choklad, fyllningen blev sedan banan, chokladmousse, marränger och chokladbitar. Toppad med egengjord sugarpaste (sockermassa) och blommor och liknande i sockermassa. Here's some pictures:
Tårtbotten när den precis kom ut ur ugnen, den blev lite för "ochokladig" :/ men man lär sig av sina misstag
Kladdigt och fint, hehe
Sockermassan färdig och utrullad
Lite småfel här och där, men annars ganka nöjd :)

Stranden


Älskar HM-rean

Kärlek (och hat) till Hm rean som idag lockade in mig i sin värld av härligheter! Här är några av dagens köp. Imorgon blir det att se sverige matchen i folkets park i malmö med mysigt folk och lite vin, aldrig fel!

The truth, for once

Hej alla söta!
Jag har inte bloggat nu på ett tag då det har varit så mycket att jag har haft att prioritera. "Vad kan det vara nu när hon är sjukskriven" tänker ni säkert. Well, först och främst har det varit mycket kalas, studenter osv, sedan har jag varit sjuk, haft både maginfluensa och sedan hög feber, misstänker nu att jag kanske har halsfluss (keep your fingers crossed). Men en av de största anledningarna till att jag har tagit lite avstånd är för att jag har tänkt över en hel del saker. Jag har tänkt över lite val (allt sådant man måste som vuxen, blää) tillsammans med mycket tankar om annat. Många vet att jag inte mår riktigt bra, och veckorna går upp och ner, jag har helt enkelt inte haft lust till att blogga. Jag vet att det inte har varit hundratals som saknat mig direkt men jag tror nog ändå jag fortsätter, som det står i menyn, det är skönt att få skriva av sig, det är kul att få vara lite egoistisk och framförallt är det kul att kunna kolla tillbaka på sen (på gott och ont, tittade igenom gamla bilder från Bilddagboken ifrån min ultimata fjortisperiod, det gör ont i hela själen, men det finns inte en chans att jag tar bort den ändå).
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom klockan faktiskt är 3 och jag försöker vända tillbaka dygnet någorlunda (ja, för mig är det att vända tillbaka dygnet någorlunda, idag gick jag och la mig klockan 14.00) så ja, lycka till till mig med att somna nu!
Vi kör med några gamla godingar till bilder


RSS 2.0