Luggen!


Såhär blev resultatet av luggen och färgningen/klippningen! på bilden är det dock ingen reda på den eftersom jag hade varit igång en hel kväll, samt att den är full av hårspray och ligger fel, haha, men principen är såhär iallafall! Kommer ta ett tag att få den att ligga rätt och att inte åka över till fel sida osv, men det ska nog gå! Är faktiskt ganska nöjd, och det är skönt med omväxling!

 


Datorn har varit sönder :(

Datorn har inte funkar mer eller mindre på några dagar, den jädra laddaren gick i sönder. Köpte en ny så kallad universal laddare i förrgår, men den slutade funka den med. Fy tusan vad man är handikappad utan tillgång till dator (och då har jag ju ändå internet på Iphonen) helt sanslöst egentligen. Men idag införskaffades en ny laddare iallafall som passade rätt och som funkar som den ska, hela 700:- kostade den (dock betalade pappa den so I'm pleased). Men hela den här upplevelsen med tankarna att datorn kan gå isönder har satt huvudet på skaft, nu har jag lagt över alla bilder (5900 stycken eller liknande) över på en extern hårddisk, likadant alla skolarbeten som är gjorda på denna datorn, skönt! Funderar på att fixa en tredje back-up genom att lägga över alla bilder på internet, inte så att alla kan se dem utan tydligen kan man skaffa sig ett konto på någon sidan och sedan betala 99 kr om året eller något och sedan använda det som en back-up! För tusan, skaffa er allting utgångar för man vet aldrig när datorn inte går att använda längre! Ni har väl sett sex and the city avsnittet när Carries dator går isönder? Usch :(

Men men, det är iallafall anledningen till en seg uppdatering (och många utbrott här hemma, haha)

scaarrryyyy

Today is the day! Nej nu fick jag det att låta som något jättestort, vilket det verkligen inte är. (eller för mig är det självklart det i min lilla värld)
Jag ska till frisören i dag, och precis som jag visste sitter jag här " lugg eller inte lugg, vilken lugg?" jag tror inte jag vill ha den där spikraka luggen, eftersom den kommer du aldrig undan på ngt sätt och går knappt att sätta upp, även om jag tycker det är ursexigt på vissa!
Nej funderar på att ha en hyfsat lång lung som liksom "går åt sidan" så man kan göra den till en del av håret, har inte hittat ngn exakt bild på hur det ser ut i mitt huvud, men någorlunda som på dessa bilderna:

Som de fina systrarna?


eller någon av favoriterna, rachel green (Jennifer Aniston) s lugg i season 10 av V.ä.n.n.e.r!

I vilket fall som helst kommer den blonda hårfärgen sitta kvar,  möjligen lite ljusare!
Nu ska jag snart ta ett bad osv, låter dumt jag vet men att känna sig fräsch hos frisören är det bästa jag vet!


Cupcakepassion

Idag har det bakats cupcakes, är äckligt mätt av allt jobbande med det men snart blir det att mysa ner sig i soffan men några goda cupcakes! yammie


so yesterdayyy numero 2

Efter en trevlig dag hos Galina bar det av till Martins och Ludvigs 18 års fest!

so yesterday



hos galina

Hemma hos Galina

Duktighetsfällan


"Allt fler människor - framförallt unga kvinnor - drabbas av stress och utmattning. 70% av dem som söker hjälp på Stressmottagningen är i trettiofemårsåldern och har arbetat i mindre än tio år. Ändå har de tydliga symptom på utbrändhet som sömnsvårighter, trötthet, magproblem, ständiga infektioner och depressioner. De har hamnat i duktighetsfällan, eftersom de oftast har enorma krav på sig sjäva och förväntningar på vad de ska prestera, enligt Aleksander Perski, stressforskare och chef för Stressmottagningen."

Självklart är jag medveten om att jag inte är i 35 års åldern, men jag läste ett kapitel i denna boken innan jag började gråta. Jag har bestämt mig för att definitivt läsa ut denna boken, det kan ju inte skada? Är du som mig och många många fler som ständigt sätter höga krav oc mår dåligt om du inte presterar? Ge den en chans!

Massa kramar


Djurmönstrat




Den nya i garderoben! Denna fick lilla pappa med sig hem från thailand till mig, och eftersom djurmönstrat känns helt rätt igen så passar det ju perfekt! Tror dock att den blvit mycket snyggare med en kavaj över, men man kan ju leka med smycken och liknande, alltid lika kul!


Promenad i fina vädert


Fint väder ute, men naturen är fortfarande rätt tråkig faktiskt!
Gud vad min jacka är skitig ser jag nu på bilderna, så går det när man har en vovve som hoppar upp på en då och då av glädje (även om han vet att han inte får,haha)


Ingen barnvakt ikväll

Hon jag sitter barnvakt för smsa mig precis och sa att hon måste avboka ikväll. AHRG! Inte alls lägligt, fest imorgon nämligen och nu har jag inte pengar att handla vad som behövs (presenter, vin, cigg och annat onödigt). Kanske kan få 100 kronor eller liknande av mammi men det räcker ju faktiskt inte speciellt långt. Funderar på att stanna hemma hos mamma inatt igen, men imorgonbitti måste jag gå upp för att gå till skolan, så det blir att gå upp riktigt tidigt imorgon och sedan kommer dagen bli stressig med allt som händer och som ska fixas. Och Gossip Girl funkar inte heller förtillfället :( Blöööh, can't a girl catch a break?
Men det är sånna otroliga i-lands problem jag har, så jag borde verkligen inte gnälla, så nu ska jag sätta mig och skriva en lista över saker jag är tacksam över, sånt behöver man också ibland. Snart ska jag packa på mig för att ge mig ut och gå ut med söta dacke!
Kanske ska baka något mumsigt idag, för att bli på lite bättre humör? Tror dock inte vi har alla ingridienser hemma :( haha, and here we go again with the complaining!


Cupcakes som bakades förra året, man ser mer av mina tragiska försök till bakande under "gjort med kärlek"


En extra ledig dag.

Stannade hemma från skolan idag, inget jag är stolt över utan snarare tvärtom, känner extremt dåligt samvete och känner hur det gnager i mig, men både idag och igår har jag känt mig en aning deppig och nere. Dels för det här med matteprovet som jag skrev om tidigare och dels för en massa personliga anledningar, känner mig bara allmänt trött här i mixen av vårljus och vintermörker. Så idag tar jag en dag för mig själv, ska sitta barnvakt lite senare, men i några timmar nu ska jag bara ta det lugnt, titta gossip girl, dricka något gott tea och gosa med Dacke! Alla behöver vi någon dag då vi laddar batterierna!


Ha det bra så hörs vi senare!

Nej, men ärligt, blir man inte trött på att resa sig igen & igen & igen?

För att fortsätta på det jag började innan, jag skrev ett matteprov i torsdags, som jag verkligen trodde skulle gå bra, men det visade sig att jag fick en trea (eftersom jag går IB får jag utländska betyg, alltså 1-6 detta året och 1-7 de resterande åren). Så det blir så att jag kommer inte kunna läsa mattenivån jag behöver läsa för att komma in på handels och andra toppuniversitet (om jag nu hade kommit in vet jag inte, men ni förstår principen). iofs kan jag läsa upp på komvux, men då får jag inte meritpoängen jag vill osv, men nu ska jag inte tråka ut er mer med det!
Tycker bara det är så otroligt svårt att gång på gång peppa sig själv och säga "nu jävlar!". Man gör det om och om igen och det börjar bli uttjatande och har snart ingen verkan längre. Här sitter jag som 17 åring och är redan trött på det, It's a life lesson I guess :)

Idag måste jag fortsätta städa undan här hemma, pappa kommer hem imorgon (haft lägenheten för mig själv) men som tur är är jonathan fortfarande här och underhåller!

Gnällfia är här igen!

gnällfia, det är jag det! fick tillbaka två prov idag, det ena dåliga reslutatet leder nu till att jag måste tänka om hela min framtid. Hade inte någon bestämd framtid innan heller, men jag hade en tanke, och nu måste jag tänka om. Döjobbigt och just nu är självförtroendet ganska långt ner i botten, så jág tänkte ta en liten sovstund nu efter jag slutat tröstdricka coca.
Något annat som är depp är ju att jag inte har någon garderob längre, eller jo det har jag men jag måste förnyyya den! MÅSTE MÅSTE MÅSTE! Får lite abstinens, men måste spara till resor osv så det kan bli svårt!
Jaja, nu ska jag somsagt sova en stund! Kram på er


tar en bild på mig vid ett tillvälle då jag åtminstone var lite mindre gnällig!

Stilla natt

Usch vad trött jag är, känns som att det är 100:e helgen jag är hemma och inte gör ngt speciellt, men jag är så sliten efter en extrem vecka i skolan med prov, inlämningar och deadlines!
Men här ligger jag iallafall och segar till Family guy avsnitt och bloggläsning, funderar verkligen på att klippa lugg. Tror jag bokar in ett mycket behövt möte hos frisören nästa månad ;) Det var way to long ago nu alltså. Jag vet ur jag är, går fram och tillbaka i om jag vill eller inte vill, vågar eller inte vågar och hur jag faktiskt vill ha det, men det skulle vara underbart med en lite längre lugg, gärna så man kan ta håret som "utan lugg" ibland, allt tex när jag lockar håret vill jag inte ha luggen framme, och om man kan göra den en del av håret då hade det ju varit skitbra! Men håret blir nog någon ton ljusare iallafall och tror verkligen att en lugg kommer sitta fint i vår!
Men gud, vilken lugg ska man ha nu då? :(

 


Sommaroutfit som ska inskaffas!

.. så småningom. Skorna är Converse, jeansshortsen och linnet från Hm, Koftan på sidan (och som jag försökt måla) från Hm och hatten från hm (men en brun väska hade det varit ursnyggt med en sådandär stråhatt, svarta solglason och gladiatorsandaler. Like it!

Tyckte att lite färger skadar aldrig ;)



RSS 2.0