Beger mig mot trelleborg

Beger mig mot trelleborg. Blir att ta lite foton men även att besöka läkare. Dricker powerking i hopp av att jag blir piggare då jag känner hur jag nästan somnar sittande, men som tur är har jag så mycket sömn i bakfickan just nu att jag klarar mig en dag då jag bara sovit 1-2 timmar ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan gå ut med Dacke och sedan fixa mig. Tur att jag har lite House att ha på i bakgrunden!

Have a lovely day!
Dacke var inte nöjd med att jag ville att han skulle bära en blå rosett!

Pink pink pink

Bored och hittar sätt att underhålla mig på, another collage made by me:

En runda med kusinen

Gick en runda till Willys för att köpa bingolotto (färgfemmans-special denna veckan, jag är TAGGAD, sorligt nog!). Tog några foton på vägen. Har inte redigerat dem men tyckte de var fina ändå. speciellt dem där man ser hennes fina babymage!

Quotations and love


Regn och rusk

Varit ute och provat olika inställningar på kameran. Herregud vad man har mycket att lära sig. En blandning mellan frustrerande och roligt!
Här är några regniga och mörka bilder:

Breakfast for my baby

Amerikanska pannkakor, sirap, jordgubbar, hallon & grädde! Bebbe fick frukost på sängen! :)

Fotboll

Supportade den kära mannen och hans fotboll idag. Tyvärr så förlorade de matchen mot ystads lag med 3-1 men de är lika bra ändå! Nu sitter jag och leker i photoshop med någon av de bilder jag fotade under matchen.
Man kan inte bli bättre om man inte övar sig fram. Denna bilden är menad att se gammal ut, jag är fullt medveten om att vissa av effekterna är dåligt gjorda, men som sagt, jag jobbar på det!

Sovrum

Fixat till lite detaljer i sovrummet. Allt krimskrams (krämer, smycken, hårspray etc) togs bort och lite liknande. Älskar allt det vita, speciellt med ett litet inslag av en färgglad blomma.

I will love you till the end of time


Några outfits från senaste två månaderna

Sanningen är ju faktiskt att jag går i mjukisbyxor och en t-shirt majoriteten av dagarna (att vara sjukskriven och gå hemma ensam är inte direkt peppande). 
Men ja, här är några av de outfits jag haft på mig de senaste månaderna, enkla men bra.

Love of beauty is taste. The creation of beauty is art

Sitter och tittar på snuskigt fina kläder och känner att jag verkligen längtar efter att gå ner i vikt och därefter shoppa för alla (de lilla) pengarna jag har över. Tappat lusten så länge pga av min viktuppgång, men nu jävlar börjar jag längta igen. Blev inspirarad till att kladda ihop ett kollage så jag gjorde det helt enkelt. Den gula kläningen på bilder ovan är ifrån versace summer collection 2012, outfiten längst upp är ifrån chanel summer collection 2012 & den röda är en outfit av Prada.

Pink


An angel from above

Var och hälsade på lilla Elsa idag. Hon är så fin! Riktiga rådjursögon och hur go som helst! Längtar efter henne så fort jag går därifrån. Fina lilla Elsa, kärlek till dig!

Another point of view


love you more


You do what you gotta do

Jag: "Sluta fota!"
Philip: "Ja men det ser ju jätteroligt ut"
Jag: "Lite som när nalle puh satt fast i ingången till kanins hus?"
Ja, vi får väl se hur kaxiga ni andra är när det gäller att gå ut i mörktet för att röka efter att ha sett Insidious!

Lilla fina Elsa

Lilla fina Elsa, om du bara visste hur efterlängtad du har varit. Jag är så glad att du äntligen är här och jag längtar efter allt kul vi ska ha genom åren. Ändå sjukt hur man kan älska en sådan liten krabat så mycket!

Vackra tecken av sommar och vår


How can someone fall in love with something so ridiculous?

well, I did, just cant help it.

Not a day goes by..

..when Im not thinking of how lucky I am to have you.
“I could not tell you if I loved you the first moment I saw you, or if it was the second or third or fourth. But I remember the first moment I looked at you walking toward me and realized that somehow the rest of the world seemed to vanish when I was with you.”
-Cassandra Clare

The truth

Tänkte påbörja ett inlägg med att skriva om varför jag har bloggat så sällan på senaste tiden. Sanningen är inte att jag inte hunnit (tro mig, aldelles för mycket tid över) eller att jag glömt det, utan sanningen är att jag inte mått så bra de senaste dagarna och därför valt att inte blogga denna veckan eller vad det nu varit och bara sända dålig energi!
Lite updatebilder igen!


RSS 2.0