JAG SAKNAR DIG!!!!

 

Believe me

 
 

Feminist javisst!

En extremt sammanfattad konversation (och översatt) mellan mig och en manlig granne jag stöter på då och då:
Han: alla kvinnor behöver en man som tar hand om henne, de behöver någon som försvarar henne, hjälper henne ekonomiskt och tillfredsställer henne. En kvinna klarar sig inte själv, hon behöver en man, det är så mycket hon inte klarar själv. (tro mig, mer än detta sades)
Jag: Dude, just stop talking. för det första, du är extremt mycket i underläge i denna diskussionen, två, säg ALDRIG så till en kvinna igen, EVER! Tre, jag kanske snart slår dig.
Han: Jag har rätt men jag märker att du blir arg så vi struntar i detta, vill du ha en cigg så lugnar du dig?
Jag: Okejdå, ge mig ciggen, gör inte det allt för ofta för då kommer jag börja röka igen och för denna gången låter jag vad du sa gå ut igenom andra örat, men seriöst! Går iväg och skäms för att jag accepterat en cigg mot tystnad och går in men huvudet nedsänkt.
 
 Eller?

Ullaredo? Jennan, taggad men inte redo

Candra & Jennifer på Ullared:
1) En roadtrip med racertävling och roadflirting med en snygg kille.
2) Stannar på motovägen eller trafikerad väh (vad vet jag vilken väg det var?) vid sidan med varningsljus på endast för att kränga kladdkaka!
3) Candra lär Jennifer hur man smartast shoppar på Ullared, tusen tips.
4) Jennifer inser att det finns otrevliga människor, hon säger förlåt så fort hon stöter i ngn, ställer sig åt sidan i evigheter så folk ska få komma förbi, medan de kör på en med sina vagnar (Inkl. Candra) etc.
5) Candra handlar mängder av fina smycken etc medan Jennifer måste handla stuff till sitt hem.
6) Enorma portioner mat
7) 8 timmar senare dör Jennifer nästan då C står och väljer mellan exakt samma tröja i tre färger till sitt systerbarn i säket 40 minuter
 Två tjejer som nästan gråter (inklusive inte kan räkna 100 + 100)
9) Roadtrip hem då Candra inte ens kör i närheten av 170 km/h då hon facetimar och smsar (to be honest, skrämmer Jennan lite).
 
 
 

Besatt av citat!

Här är några roliga (:
 
 

Vanlig vecka sådära

Inte gjot något speciellt den senaste veckan, har ju varit sjuk och febern kommer och går som den vill. Städat en massa, försökt rensa ut bland mina kläder (SERPERATIONSÅNGEST!), måste ta tag i skorna nu också, kommer verkligen inte bli lättare!
Jaja, ett löjligt bildregn
 
 

Leloveimage

Leloveimage, bloggen med de vackraste texterna och bilderna! Nästan så man gråter av varje inlägg. & jag som älskar citat och visa texter älskar ju det ännu mer!
 

13 snart 30!

Sömntabletter nu, yeyy! (: Tittar på One tree Hill (har en massa avsnitt kvar, dubbel-freaking-yey!) men tårar, tårar, tårar, tårar, tårar & tårar!
Så jäkla fint, så jäkla bra, sådan kärlek den innehåller, så fina människor!
 
Jag känner mig som tretton igen när jag tittade OC och grät över Marissa & Ryan!
 
 

.

 

Suck!

Så, då var lite kläder inköpta, som kommer få skickas tillbaka eftersom jag måste gå till tandläkaren och det kommer kosta MÄNGDER av tusenlappar, vet inte riktigt var jag ska ta vägen! && Zombie är jag till 100 %. Ja ja, nu ska jag inte klaga mer, på en stund iallafall ;)
 
Idag ska jag nog gå med Gallis man Johan till Antons minnesplats, alkohol på det kanske? We'll see!
 
 

ENOUGHHHHHHHH

 
 Läkaren har inte skrivit ut nytt recept på några av mina recept för sömntabletter de senaste två dygnen! Självfallet har min f*cking telefon slutat funka nu också = jag kan inte ringa läkaren.
Detta är anledningen till att jag inte sovit mer än ett par timmar på 36 h och är långt ifrån att kunna somna nu. Har ju varit sjuk den senaste veckan, feber, förkyld etc. Nu har jag ont i örat. Gått runt och letat efter sömntabletter hemma (som ALLTID hittas överallt när jag städar annars!? gaaaaaaaaah) som en desperat knarkare, suck.
Så hur hanterar jag detta? Jag shoppar på internet vilket som är dumt eftersom jag uteblivit från jobb för att jag varit sjuk och haft andra kriser och liknande, men äh, har ju rent tekniskt sätt råd och jag MÅSTE hitta något att göra, något underhållande, ngt som peppar upp mig!
 
Jag är som en tickande bomb känns det som. Känner hur jag stör mig på människor när jag är ute och går med Dacke och så brukar (med undantag såklart) jag aldrig göra, så stay away ;)
 
HAHAHA^^ Jag svimmar nästan alltså!


RSS 2.0