Snöstorm

En natt utan sömn igen, antar att det inte är worth mentioning, så istället nämner jag att jag nu sitter och packar ihop sista lådan som måste packas innan flytten. Imorgon blir det Ikea igen och efter det är det official, jag bor nu i vår nya lägenhet på bruksgatan 12. Kan inte förstå att jag nu har mitt eget, kan inte förstå att jag ska bo med Philip och jag kan inte förstå att jag helt plötsligt är vuxen. Kan inte bestämma mig för om jag hatar eller älskar det, men det lutar åt att jag älskar det. Jag längtar efter Ikea imorgon, jag längtar efter att laga frukost i vår lägenhet, och för att citera ett vänner avsnitt - "Jag längtar efter att vakna bredvid samma underbara person varje morgon". Förutom att jag längtar efter allt det så längtar jag efter mina vänner!
Hoppas inte att detta halvgay inlägget är allt för flummigt, jag är somsagt trött och har en hel del att längta efter!
Kram

Favoriter

Favoriter från mina långa inköpslistor från igår, den översta raden är ifrån have2have, den andra raden från Nelly, den tredje raden från Asos och den sista ifrån Brandos (uppifrån och ner).
Idag ska jag packa ihop mina saker som nu befinner sig hemma hos Philip. Planen ser ut på detta vis: Imorgon ska vi till Ikea och köpa det sista som ska inhandlas, efter det stannar jag i lägenheten och börjar plugga (börjar mina mock exams om ca en vecka, jag är alldeles för screwed för att vara sann). Philip stannar hemma en vecka till och packar, planerar och pluggar. På det viset får jag mljlighet och pilla på allt i lugnt och ro och dessutom (as earlier mentioned) få möjlighet att plugga.
Nu ska jag börja städa lite!
Kram

Kärlek

Lång sömnlös natt, mindre roande. Mest av allt vill jag väcka Philip så jag slipper vara ensam. Han ska dock ha tenta imorgon, så det vill jag inte göra.
Har nog tittat på minst 6 avsnitt av big bang theory och minst lika många av How I met your mother, gjort några skrämmande långa inköpslistor på Asos, Nelly, Have2have, Ikea och Chapnlle och nu skriver jag ett blogginlägg mest i brist på något att göra. Men nu ska jag återigen försöka krypa in till min wonderwall och försöka sova, man kan ju hoppas att hans magiska förmåga till att både somna och vakna snabbt förs över till mig, annars nöjer jag mig med gulliga pratande i sömnen och småsnarkande! Kram

Ikea omgång ett

Mängder av varor är nu införskaffade, fina champange och vin-glas. en del möbler och övriga saker till alla rummen. Efter ett x antal timmar på Ikea är vi nu hemma efter första omgången. Bara säng och lite smått kvar nu!

Visa ord



Massage och tortyr för själen


Sitter och dregglar över mina senaste cravings. Att sitta och windowshoppa på internet är både massage och tortyr för själen, lite som att fortsätta äta delicious tacos trots att man är mätt. Anyhow, här är några av mina senaste begär.

Pokerkväll

Pokerkväll med 8 av Philips killkompisar. Stolt över att kunna säga att jag och Philip kom på första och andra plats, gissa vem som kom etta? Jo JAG! Woho. Längtar efter att kunna ha en pokerkväll i lägenheten sen, har redan massa planer på drinkar och bakelser osv, blir nog någon av de första bjudningarna hemma!
Kram

Vacker septemberoutfit by Angelica. B


Vit, jag älskar dig

Vackert stökigt, älskar det.
Nycklarna till vad jag brukade kalla hem är nu lämnade, och lägenheten är i princip färdigmålad. För varje minut jag spenderade i vårt fina hem kände jag hur min kärlek till färgen vit växte. Så enkelt och så vackert. Vi satsar på en helvit inredning också, men något inslag av svart (i mitt huvud står det alltid ett par rosa rosor eller rosa liljor på ett bord). Dagen började som känsloblandad men avslutas med en skön och avslappnade trötthet efter att ha burit alla lådor och skrivbord uppför tre trappor tillsammans med glädje och lättnad, detta blir bra.

Wear for love, love for wear

Sitter med täcker runt mig, läser bloggar och önskar att jag kunde känna mig frisk. Känns som att en riktig dunderförkylning väntar precis runt hörnet tänker jag precis innan jag stöter på denna bilden inne på Elin Klings blogg, "vilka starkt betydande ord i mina öron" tänker jag nu. Ska nu småhostande och skakande av kyla försöka få i mig det där nikotinet jag behöver för att inte behöva börja känna mig irriterad också nu till råga på allt.

Vita kulörer

Efter att ha målat lägenheten inte en utan två gånger har vi nu bara målningen av taken omgång två kvar. Vitt är vackert, vitt är rent, vitt är rymligt, vitt är kärlek!

Some days and great days

Some days pictures say more than words.

Ett nytt steg i livet


En hel dag spenderad på att packa ihop, rensa och städa med gamla och nya saker. Gjorde ont i hela själen att slänga gamla minnen, trots att jag med säkerhet kan säga att det aldrig kommer att användas igen, fyra stora sopsäckar slängda med minnen. Kläder, skolböcker, tavlor osv är nu nedpackade i 9 flyttlådor, tänk att hela ens liv kan packas ihop i nio små lådor. Nio lådor nu fyllda med det jag anser att jag fortfarande har användning av. Ett nytt steg i livet. Trots mina blandade känslor känner jag att detta kommer bli bra, jag börjar ett liv tillsammans med han jag nu kan kalla för sambo, herregud, vuxenpoäng.

Kram!

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag: Kärlek, värme, uppskattning!
Ibland får livet kännas sådär lite extra bra.

Två år senare!

Två år senare, lite äldre, lite förändrad syn på livet, lite mer erfaren, lite mer minnen i bakfickan - men inte ett dugg visare!
Jag saknade att ha möjlighet att skriva av mig, saknade att dela med mig, saknade att han något jag tycker är roligt att göra.
Så, here I am! Har absolut inte bestämt mig för vad jag ska skriva om, eller vad jag egentligen har att dela med mig av, men jag vet att jag en dag i framtiden kommer tycka detta är jättekul att ha något att titta tillbaka på.
De senaste inläggen innan detta inlägg är skrivet för två år sedan, och jag har nu gått från att ha en rosa skrikig blogg till en varmare mysig design, har jag blivit vuxen? Knappast! Men vill gärna tro det!
Funderade på att skaffa en ny blogg, men jag tycker det är kul att kunna titta på de gamla inläggen.
Men en del av den gamla bloggen är kvar, som tex en rosett i headern!

Efter att ha detta sagt ska jag nu fira alla hjärtans dag men min fina Philip!
Massor av kramar!




RSS 2.0