Exams om 19 dagar...

Ångest, ångest, ångest, ångest, Ångest, ångest, ångest, ångest, Ångest, ångest, ångest, ångest, Ångest, ångest, ångest, ångest, Ångest, ångest, ångest, ångest, Ångest, ångest, ångest, ångest, Ångest, ångest, ångest, ångest, Ångest, ångest, ångest, ångest, Ångest, ångest, ångest, ångest, Ångest, ångest, ångest, ångest!
 
Okej, lets start with:
Saker jag är stolt över, eller snarare helnöjd för:
- ALLA arbeten är inlämnade till IB, alla pärmar, alla redovisningar, alla uppsatser och alla arbeten. Detta betyder att failar jag mina exams KAN jag göra om de till hösten, men dock förlora några meritpoäng vilket jag egentligen inte har råd till, men försöker se the silver lining here.
- Jag har återigen börjat på min diet, och klarar det faktiskt ganska bra, hittar en del nyttigt som faktiskt är kalori-snålt istället för att bara ta den enkla vägen och köpa shakes.
- Jag har inte besökt sjukhuset av någon psykisk akutsituation.
- Jag har hittat en PERFEKT mottagning som hjälpt mig att få rätt diagnoser och nu hittat en perfekt medicinering.
- Anmälan till universitetet är inlämnat.
- Jag har börjat "ge kärlek en chans" igen, försöker kämpa mot rädslan att bli "förstörd" again.
- Har blivit mycket bättre på att hantera min ekonomi (long way to go though)
- Försöker hålla lite mer rent hemma.
- Rensat garderob etc
 
Och sedan vidare till störiga, hemska eller ångestframkallande situationer:
- Galinas dator förstördes på grund av min jävla klumpighet, det har blivit en jävla kaos och slitit på min och hennes vänskap. Fyfan för allt det.
-Mina exams börjar snart och jag kan inte ta tag i mig själv. Förberedde ALLT till imorse, tog fram mediciner, ställde vatten med ett glas med vatten bredvid en treo tablett. Förberedde en mugg med en tea påse, diskade kastruller och tallrikar etc för att kunna göra min frukost snarbbt, la ihop alla böcker jag skulle använda för att plugga idag (ville gå till biblioteket så jag verkligen bara satt mig ner, för mycket distractions här hemma. Men försov mig minst 7 timmar, skulle upp 7 för att kunna vara på biblioteket klockan tio, men vaknade 14.00.
- Besökt Elsa (Elskling, get it, Els-kling, tehe).
- Kan inte hantera när jag får min sömnmedicin, tar det på endast några dagar, de får mig att må bättre, känna mig glad, så jag tar de på dagarna.
- Lyckats ta isönder min nya tillfälliga telefon till och med, så jävla klumpig, hur fan lyckas jag!?!
 
Men ja, examsen är vad som freaking kills me right now. FAN...
 
 
BUUUUUUT:

 
 
 


RSS 2.0