idag är jag affärskvinnan!

Som jag precis skrev har vi haft MUN hela dagen, så idag var man tvungen att ha en viss klädsel, så dagens outfit bli affärskvinnan/tanten ala jennifer ;)


 Och sedan höga klackar på det (som förövrigt varit taskiga mot mina fötter idag, så nu har jag ONT!)

Tror jag ska ta en liten powernap nu, huvudet dunkar och har dessutom inte sovit mer än ynkiga 2 timmar inatt, sedan blir det att läsa 200 sidor i en bok som måste göras tills imorgon (jag ORKAR inte och kommer förmodligen inte göra det heller, iaf inte alla sidor). Ni får ha det så bra sålänge, pusspuss!

MUN, general assembly

Gud, är helt slut i huvudet. Har haft MUN, general assembly hela dagen i skolan, det är ett typ av UN (fn) rollspel, Här är lite bilder, de flesta av dem är dock tagna i pausen!


Under pausen fick vi ett härligt stand up program, höhö!
   
                                                                                               Elias och jag var south africa!

Cuz' at the end of the day, it have to look effortless, even when it really isn't



Dageennnss


Då kör vi på en sån då, dagens outfit: Skor converse, stickad tröja Lindex (tror jag?) och skärpet HM också!

Annars för er som bryr er är jag blodgrupp A och har lungkapaciteten till att blåsa ut 4800 (eftersom jag röker är det helt ok! förväntade mig värre). Jag har bestämt mig för att gå och donera blod så fort jag blir 18! (okej, där ljög jag, för när jag fyller 18 vilket jag gör i sommar så är det förmodligen ett hejdundrandes festande i Benidorm i La españa som gäller) men någon gång ska jag göra det iallafall!
Nu är det det nya avsnittet av Two and a half men och det nya av How I met your mother som gäller! Syns senare, puss!

What's your fragrance?



Sitter och tar mig en funderare över just det, precis nu innan jag ska gå och lägga mig, hur ska jag få ihop pengar till den nya sommarversionen som escada gör? Har haft escadas sommarparfymer nu i snart sex år skulle jag gissa, och jag saknar de gamla som in i tusan, nu har jag bara två kvar, sommaren 08s version och sommaren 09, (som jag har två av, hatar när de tar slut). Här är iallafall en bild i väldigt dålig bildkvalité över mina favortiparfymer (med en gay rosett i hörnet, just the way I like it)

Från vänster - Escada sommarparfym 08, burberry, christina aguilera, någon jag faktiskt inte vet märket på, J-lo after dark, Paris Hilton can can, Britney spears första parfym curious, escada sommar parfym 09 x 2, DKNY be delicious red&green apple (hade dem i större innan också, men den ena är slut och den andre gick i sönder)

Har någon till, men dem är jag mindre intresserad av och använder nästan aldrig.
På inköpslistan står somsagt Escadas nya och även en parfym som säljs på Åhlens, kommer inte ihåg vilket märke det var, men den har en hylla med rena dofter "nytvättat", "nyduschad" osv, jag vill ha den som heter "Bubblegum" guuuuuuuuuuuuuud vad den luktar gott, älskar söta dofter så en doft av sött tuggummi är perfekt!

Nej, nu ska jag verkligen försöka sova, kram så länge!


paintslarveri


Förresten, har ni tänkt på att jag tittar ner på nästan alla mina outfit bilder?
Kom och tänka på det innan, och insåg också att jag inte lagt in någon dagens outfit sedan i september eller liknande, ja det är illa, måste tom jag medge! Ska försöka göra det lite oftare, mer för att det är kul att titta tillbaka på sedan.
Halsbandet jag har på mig på alla fyra bilderna, är ett sådant billigt från gina, har jag för mig, hittar det inte vilket som är tråkigt, tyckte om det! men somsagt det är inte speciellt orginellt så att hitta ett nytt sådant är nog inte så himla svårt!

kusinvitamin!

Hej på er!

Suck, nu sitter jag här igen och undrar vad som hände med uppdateringen? Mycket handlar om personliga anledningar, vilket jag funderar på att göra som en ny kategori här i bloggen och börja skriva om, handlar mycket om hur man ska hantera typer av ångest och liknande, men jag ska fundera på om det är något jag vill gå ut med till allmänheten, det är alltid jobbigt att lägga ut sina djupaste problem osv på en öppen blogg, men som sagt, jag ska fundera på det, för kan det hjälpa någon så känner jag att det kan vara värt det!
Men i vilket fall som helst, någon som inte är lika seg med uppdateringen som jag är, är fina Natali! Tycker verkligen ni ska ta er en titt på hennes blogg, från början läste jag den endast för att jag känner henne osv, men tycker verkligen att både hon och bloggen har utvecklats och är underhållande att läsa! Så ta en titt vettja'!


 www.natalinettrup.blogg.se
 ps. har gjort hennes blogg till en länk här också, så orkar ni inte titta nu så gör det senare!



RSS 2.0