Prinsessan Leah fyller 3 & lite smått och gott.

Hej&hopp :)
Igår ( torsdag) vaknade jag upp hemma hos fina jonathan, där hämtade mamma mig med dacvkebus, sedan var jag hemma hos mamma och passade bus-vovven i någon timme innan jag gick till frisören, färgade utväxten, klippte lite toppar och ytters lite på luggen.
Lite smått och gott hände men egentligen ingen speciellt eller intressant för den delen.

Idag säger vi grattis till prinsessan leah som fyller tre. Vi var uppe klockan fem i morse och sjöng för henne, sedan återgick jag till sängen hemma hos jottathan, medans han gick till skolan. Senare blev det lite fika och sådant mys. Nu sitter jag barnvakt åt maja & micha och tar det mest lugnt vid datorn eftersom dem sover.
Imorgon blir det funhouse igen, blä, orkar inte jobba imorgon, vill bara kunna sova och sådant. imorgon kväll ska jag sen boka peace and love biljetten med mallan och även baka tårtan till mamma ( till söndag: morsdag ).

Denna veckans köp:
1 Ansiktsmasker
2 Öronhängen ( ett par stora pärlhängen, och ett par svarta)
3 Målarbok, pennor, klänning samt skor till leonessa!
4. Hårinpackning plus schampoo från frisören ( investering till håret )
5. ben, leksak och sådant smått och gott till dackebusen!

Ha det underbart, nu ska jag kolla webbtv! puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssss (L)


Barnvakt och sommarångest!

Är hemma hos söta Maya och Micha nu och sitter barnvakt, la dem precis så dem sussar sött nu. Måste säga att jag ör väldigt glad att jag kom i kontakjt med dem för det är bra pengar och jag trivs faktiskt redan. ( andra dagen idag). Imorgon blir det jobba på funhouse, och sedan torsdag fredag ska jag vara här igen, sedan lördag är det funhouse. På söndag händer mycket, har beställt hem massa tårtverktyg och sådant för jag ska baka till mamma på morsdag ( hoppas att sakerna hinner komma i tid ). Det är även jonathans söta mammas 40 års dag och det måste självklart också firas! Leah fyller år på fredag så det blir ut och handla presenter nu i veckan om jag kan klämma in det.
För övrigt saknar jag älskade jonathan som jag nu inte träffat på två dagar, ska försöka åka till han direkt efter jobbet i morgon.

Jag och natta ska åka någonstans i sommar, vet ej vart och vet ej när. Jättehärligt, sugen på att ö-luffa i grekland eller något. Men får se vad det blir för spännande, carpe diem som det heter! Men det här med sommarångest kommer ifrån om jag ska med till peace and love eller inte, är jättesugen för det är en hel del band jag vill se, och en hel vecka i dimman med massa härliga band och skönt umgänge kan ju inte slå fel! men usch, sova i tält, bli blöt om det regnar och duscha i dusch-tält? vet ejjj asså. Sen vet jag dessutom inte om jag har pengar till det om jag ska ha råd till resan osv. Men det löser sig säkerligen, stannar jag hemma shoppar jag nog för pengarna istället! :)

Ha det så bra gullungar! pusspuss


Hårförlängning eller inte?

Usch, det här med hårförlängningsfrågan drar mig isär så mycket det bara går.
Jag vill så mycket men samtidigt så vill jag inte.
Jag har ju gjort det här med hårförlängning tre gånger, med olika metoder, bäst tyckte jag om weawing metoden, underbart faktiskt. Men även där fanns ju nackdelen att håret liksom trasslade ihop sig där flätorna satt vilket som ledde till att det blev stora tovor, som sedan slet mycket på håret när man skulle reda ut dessa.
Alla dessa gånger jag tagit ut mina hårförlängningar har jag blivit så deppig av vad som hänt med mitt riktiga hår. Och nu börjar mitt hår växa en del, faktiskt ( ÄNTLIGEN?). Men det är fortfarande långt tills det blir min "drömlängd" och dessutom den tjockheten och volymen jag vill ha. Men om jag fortsätter sätta i förlängningar så kommer jag ju ändå få vänta ännu längre för att mitt ska växa ut ( för jag anser att du inte ger ditt hår en ärlig chans att växa när du har din förlängning i). Men nu närmar sig sommaren och jag vet hur mycket ,mer självsäkerhet jag får med dethär fina långa håret, frågan är alltså, ska jag eller ska jag inte sätta i hårförlängning igen?

Nackdelar:
< Kommer får vänta ännu längre på mitt vanliga hår ( notera att detta är en stoor nackdel)
< Det är dyrt
< det är mycket jobb för att hålla det som man vill ha det.

Fördelar:
> jag får en stor skopa mer självförtroende och blir nöjd med mig själv på ett helt annat sätt.
> jag får glädjen med att kunna prova många nya frisyrer med håret
> jag får snyggare hår, helt enkelt, vilket jag tycker betyder att jag blir mycket snyggare i helhet.

& om man nu tycker att jag ska göra det, vilken metod och varför?

Här är några (läs; många) gamla bilder då jag har förlängning i.











pusspuss på er!


Trötta jennan.

Mysig men tröttande helg. Har ju varit långhelg nu, inte blivit mycket festande men dock mycket mysande. I onsdags var det monopol och lite sånt trevligt hos baby. ( tror det var onsdag, annars var det torsdag, kommer inte ihåg vad vi gjorde den andra av dessa kvällarna.) i fredags var det först jobb sen fira fina brodern som fyllde 15, efter det hem till jonathan, sen vidare till ucas för en underlig del av kvällen, sen mös vi hemma hos lyc tills det var dags att handla bullar, "mysa" i kalla vellinge medans rikard hämtade hans bror och sedan hem till lyc igen där vi sen åt mysig nattamat. Kom inte hem förrän halv sju. Trött var man eftersom jag inte hade sovit mer än tre fyra timmar de två nätterna innan ( pågrnd av jobb jobb jobb jobb ). Iallfall var jag ledig på lördag så fick några fler timmars sömn. Igårkväll blev det först hem till toki på chillkrök, sen ner till höllviken, meningen var millenium, men var bara där i tio min och fick inte handla ngn dricka, så vi stack till efterfest hos ngn ( ingen aning om vem).

Jobbat hela dagen idag igen, så nu är man trött. Max 10-12 timmars sömn på fyra nätter :)
Nu myser jag hemma, laddar ner och ska se på weeds och desperate housewives. Saknar dock baby vääääldigt mycket. Min fina fina älskling <3 ingen är som du!
kommer inte träffa han på flera dagar nu, jobbar varje dag, och imed att jag ska sitta barnvakt fyra av dessa dagarna så börjar jag jobba när jonathan slutar skolan. Usch :(

Iallafall så får ni ha det super, puuuuuuuuuuuuuuussss!


Några månader gammal bild från jobbet!


Lite allmänt sådära :)

I torsdags var jag malin ( och andre en liten stund) med dackebus vid arriesjön, vi badade och hade det jättemysigt, dacke var så lycklig, och då blir jag lycklig. Fotades en massa, men här är några.

Mamma har dessutom gjort en liten fin hemsida om honom -> www.dacke.zoomin.se

                                    

Annars har det mest varit att chilla med härligt folk ihelgen, joossans place i fredgas, och hemma hos malin igår. Jobbade fredag lördag, skulle igentligen jobba idag också, men lyckades övertala mig ifrån att behöva, så söta Amelie jobbade för mig istället :)

Puss på er söta!


Världens finaste pojkvän!

Jag vill bara berätta om världens finaste pojkvän! Jonathan heter han och han är min!
Nej, men seriöst. Jonathan, jag älskar dig så mycket. Allt du gör för mig och allt stöd du ger mig. Jag vill tacka dig för att du är du, och jag vill berätta för dig hur mycket det betyder att bara få ligga brevid dig och höra hur du andas / snarkar / pratar i sömnen. Du är så mycket för mig.

j&j <3


Nyår vid tolvslaget (L) love you.

Iallafall, idag blev det att umgås med joooossan och mallan, saknat och ändå okej, fast fel dag och jobbigt läge.
Så idag är jag lite smått ledsen faktiskt. Usch. fina vänner iaf (L)

Nu ligger jag och glor på de andra kära vännerna, ross,phoebe, rachel, joey, chandler och monica! :) hihuu
Ha det bra gullungar, puss!


Tårtfantast!

SOm ni säkert vet jobbar jag på funhouse, eller har jobbat och har nu börjat så smått igen. Där är ju barnkalas och jag har fått se en del tårtor, och lika nyfiken är jag varje gång. Så spännande. Nu i går ( söndag ) var det någon som hade en jäääättestor tårta som var rätt häftig, lite hellokitty och så på. Kollade upp var dem fått den ifrån och nu har jag tittat jättemycket på både tårtor med bilder på, bröllopstårtor, you name it! Helt otroligt vad det finns fina.

En annan sorglig sak är att jag sover själv utan jonathan för första gången på fem veckor, och helt själv hemma på gud vet hur länge. jag sakar jonathan som fan och önskar vi kunde bo tillsammans nu,nu,nu,nu! jag älskar dig baby<3
Anledningen att jag sover själv är att pappa kommer hem imorgonbitti, blö, ingen "egen" lägenhet längre.
Jonathan hade städat fint innan jag kom hem från jobbet idag, så jag hade inte så mycket kvar ( är dock inte helt klar) men är fortfarande lite nervös inför röklukten i uterummet eller hur man kallar det.

j&j, i love you so!



Några exempel, valde några rosa nu, men det finns mycket mer extrema, och det är helt otroligt!

Nu ska jag ut och röka, sen städa lite till och sedan se om jag vågar släcka ner. pusspuss!

Lång dag av shopping med få fynd.





Var och shoppade med kusinen + carl idag. Gick i flera timmar, från mobilia till stortoget, hittade en sak. Köpte en ny vårjacka som ni kanske ser på bilden, den är sock marinblå och inte denna skarpa blå som på bilden. Har hittat två skor jag är helt kär i, men måste spara pengar till spanien. Imorgon blir det jobb för första gången på länge på funhouse. Jag, shaz och någon ny tjej, härligt :) sen blir det jobb lördag söndag måndag också.

ha det bra, puss! <3

Update! :)

JAG VEEEEET!
Har inte skrivit på år och dar känns det som, två veckor eller ngt?
Jag och jonathan har kollat en hel del lost, snart fem säsonger.

Sen har det ju varit valborg, då jag festade såklart, men jobbade också fram till 22.00 :( usch!
Lite fester, lite fikande i velllinge på mimmas, massa umgänge med finaste älskling, umgänge med fina vänner, thats it! Inget jättestort direkt.

Måste börja jobba för jag längtar så till spannien, och vill kunna leva livet där nere med gänget sen. Behöver också en del shopping innan dess.
Ska jobba fredag,lördag,söndag och måndag. Känns bra, känns nästan lite kul. speciellt eftersom jag och Shaz blir själva på fredag och måndag, LOVEEEELYYYY! saknat det.

Ha det fint, puss!


RSS 2.0